dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 23.02.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Najbolje ćete se osećati ako se okrenete ukućanima i provedete svoje slobodno vreme sa njima. Kontakt sa familijom, naročito mladima i decom donosi vam pozitivno raspoloženje i opuštenost. Pokušajte da negativne misli  potisnete daleko od sebe.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dan je protkan pozitivnom energijom, vi ste u odličnom raspoloženju i spremni za pokret i inicijativu. Danas možete uraditi i neke stvari oko kojih biste se inače ustručavali ili opterećivali razmišljanjima. Pravi je trenutak da pošaljete poruku „onom nekom“. Mogućnosti za susret….

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Nemojte dozvoliti da vas obaveze ponesu i da na kraju ispadne da ste ceo dan proveli radeći. Ako trebate nešto da završite, dajte sebi rok do podneva, a ostalo vreme posvetite sebi. Izvrstan je momenat da sa prijateljima ili voljenom osobom provedete savršeno popodne.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Vaše su aktivnosti danas najviše vezane za emotivnog partnera. Doduše, pronaći ćete vi malo vremena i za svoje prijatelje, jer sa nekima od njih baš žudite da se vidite i dobro ispričate. Bilo bi dobro kada biste i društvo i voljenu osobu uklopili i popodne proveli u zajedničkom izlasku….

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Možda će biti potrebno više truda, ali ćete uspeti da ostvarite svoje zamisli. Želite da se susretnete sa nekim ljudima koje odavno niste videli, pa ćete se truditi da se uklopite i možda zarad toga preraspodeliti  svoje slobodno vreme. Divni momenti sa prijateljima i porodicom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Prvenstveno ćete se posvetiti svojoj porodici, bračnom ili emotivnom partneru. Moguće je da ćete tokom dana napraviti i manje okupljanje u svom domu ili ćete zajednički otići na ručak u neki restoran. Odlični momenti ako želite da popravite komunikaciju sa nekim.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ako je ikako moguće, potrudite se da dan provedete van kuće. Potrebno vam je da budete u pokretu, da budete aktivni, da se razmrdate i napunite energijom. Bilo bi dobro da nađete vreme za susret sa voljenom osobom, jer biste mogli da razgovarate otvoreno i iskreno o nekim problemima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ovo bi definitivno mogao biti vaš dan za flertovanje, za društvo, za nova poznanstva. Lako šarmirate osobe sa kojima dolazite u kontakt, pa je vreme da se sa prijateljima zaputite u neke društvene aktivnosti. Sve danas uklapate lako, jer vas nosi talas pozitivne energije i zadovoljstva.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neće vam baš biti pravo ako zbog drugih danas ne uspete da ostvarite svoje planove. Vi ste spremni da se posvetite ljudima koji su vam dragi, ali je moguće da oni neće moći da vam izađu u susret i da će u poslednjem momentu odložiti viđenje sa vama. Okrenite se članovima porodice, oni su uvek tu za vas.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Morate da odradite sitnije obaveze koje ste obećali članovima porodice. Trudićete se da to završite što pre i da se onda okrenete onome što je vama važno, a to je društvo prijatelja ili osobe koju volite. Dan je ispunjen pozitivnom energijom, iskoristite ga i uživajte.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Odličan je momenat i da napravite plan za narednu nedelju ali i da se okrenete nekim obavezama oko kuće koje ste malo pogurali u stranu. Doduše, nemojte baš ceo dan provesti u domu, odreagujte na poziv od strane prijatelja i isplanirajte malo vremena i za njih…

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Tranzitni, mlad Mesec je u vašem znaku, donosi vam veliku inicijativu i fenomenalno raspoloženje. Uspećete da uklopite sve, napravite dobar plan aktivnosti, pa ćete verovatno jedan deo dana provesti sa voljenom osobom, a stići i da se posvetite prijateljima i svom društvu.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.