dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 23.02.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neko ne želi da sasluša vaše predloge ili odlaže komunikaciju i susret sa vama. Nemojte odustati na prvim preprekama. Popravite odnose sa kolegama jer to sada možete. Sa emotivnim partnerom povremeno napetosti i tenzija.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Primetili ste da se neko ponaša neiskreno ili da vam protura neproverene, uglavnom netačne informacije. Najbolje je da ne reagujete. Danas znatno bolja komunikacija sa partnerom a i strasti jače funkcionišu između vas dvoje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas vas očekuje pozitivan odgovor na molbu ili rešenje pitanja koje vam je od važnosti. Pojedinima informacije i o novčanom prilivu. U komunikaciji sa nekim ko vam je simpatičan sposobni ste da pokažete sebe u najboljem svetlu.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Čuvajte se nesporazuma. Vi i sagovornik možete pogrešno shvatiti jedno drugo i biće teško neke stvari razrešiti. Isti princip primenite i u svojim emotivnim relacijama – prvo proverite šta je zaista partner mislio da ga ne biste napali bez razloga.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dobar je trenutak da napravite dogovor, ali budite svesni da ovo neće moći da prođe bez kompromisa i ustupaka sa vaše strane. Ne držite se kruto, shvatite da i druga strana želi određene garancije. U emotivnom segmentu skladno i zanimljivo.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas budite spremni da date sve od sebe, jer vas autoritet ili nadređena osoba posmatraju. Ovo nije provere radi već šefovi smatraju da možete mnogo i možda već merkaju neku poziciju za vas. Novo zanimljivo poznanstvo .

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Budite spremni i pažljivi, jer ne računajući redovne prilive, danas se može otvoriti i nešto vanredno što bi itekako moglo biti isplativo. Dan je dobar i za sva emotivna pitanja. Uživaćete u pažnji koju dobijate. Dobra komunikacija.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Neko vas iritira ponašanjem ali pošto ne želite da se sukobljavate, danas ćete biti spremniji da se povučete. Biće teško dopreti do vas. Malo je verovatno da će i emotivni partner uspeti da vas podigne i oraspoloži.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neko vam može izaći u susret po pitanju koje vam je bitno. Mogući su i očekivali ali i neočekivani novčani prilivi. U emotivnom delu ste se jako pokrenuli prema nekom koga znate od nedavno. Radujete se priči i susretu. Pozitivno raspoloženje.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neki put se i sa malo reči može reći dosta toga. U prevodu – ne ubeđujte saradnike. Ako ne mogu da shvate da je vaš poslovni predlog dobar, to je na njihovu štetu. Nećete biti zadovoljni u kom se pravcu odvija komunikacija sa nekim ko vam je zanimljiv.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Očekuje vas poslovni dogovor daleko od radoznalih očiju. Takođe, velike mogućnosti za tajni dogovor, čak i susret sa nekim ko vam se jako dopada i koga priželjkujete da osvojite. Ne bih rekla da će vas iko otkriti, ali ipak malo opreza nije naodmet.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas se morate odgovorno postaviti prema svakoj obavezi koju preuzmete. Drugi to očekuju, računaju na vas. Imaćete povremeno padove entuzijazma i energije, ali istrajno nastavljate dalje. U emotivnim relacijama strast postaje jako bitna.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.