dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 23.02.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Čini vam se da se neke situacije bez pravog razloga odugovlače, a sa druge strane – i vaša inicijativa je dosta promenljiva, pa nemate razloga da se žalite. U emotivnom segmentu ne budite statični – pokažite inicijativu prema osobi koju želite da osvojite.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dobar dan je pred vama. Imate dovoljno snage i mogućnosti i za pokret, ali i za konkretnije dogovore sa poslovnim partnerima. Do vas mogu stići i vesti o novčanom prilivu. U emotivnoj sferi – jak kontakt sa osobom koja vam se dopada.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dan iskoristite na taj način što ćete više pažnje obratiti na svoje ideje i planove. Nešto od ovoga može doći na realizaciju. Možete biti prilično razočarani jer osoba koja vam se dopada ne reaguje onako kako ste očekivali.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Mogućnost da danas pokrenete neke priče koje vas interesuju. Malo ćete oklevati, ali nesigurnost ostavite po strani i delujte. Trenutno vas najviše interesuje da se vi osećate dobro, emotivnog partnera ste stavili u drugi plan.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Iako ste neke nedoumice rešili i ostavili problematiku koja vas je  mučila po strani, niste zadovoljni trenutnim pozicijama u poslovnom segmentu. Ne može sve preko noći, strpite se. Razmišljate na koji način da unapredite odnos sa voljenom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas je pravi trenutak da ostvarite kontakt sa ljudima koji bi vam mogli pružiti pomoć i podršku u poslovnom segmentu, naročito sa onima sa kojima ste I ranije imali korektnu saradnju.  Sa emotivnim partnerom ovo je miran dan.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Uspeli ste da se stabilizujete i smirite i čini vam se da ste pronašli način kako da neke „zapetljane“ situacije rešite. Samo polako, doći ćete do cilja. I u finansijskom segmentu dolazi do nekog rasterećenja. Emotivni partner se trudi oko vas i to vam prija.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Niste sigurni koliko možete da se pouzdate u neke osobe sa kojima ste u poslovnom kontaktu, ali imate dovoljno strpljenja i stabilnosti da ne dozvolite da vas sumnje poljuljaju. Može doći do izuzetno romantičnog kontakta sa jednom osobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Čini vam se da i za najmanju promenu morate da uložite ogromnu količinu truda. Malo ste već umorni od cele situacije. Želite da emotivni partner pokaže više razumevanja prema vama, ali istovremeno – vi niste spremni da se prilagođavate.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas očekujte da će se neke stvari pokrenuti sa mrtve tačke. Stoji vam mogućnost ostvarenja važnog poslovnog dogovora. Takođe, u odnosu sa voljenom osobom danas je moguće postići makar neki kompromis.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Prionuli ste na obaveze i spremni ste da zaista uložite maksimalno sebe da biste sa ovim završili što pre. Jednostavno, dosta vam je više odlaganja i prolongiranja onoga što vam je važno. Odnos sa emotivnim partnerom se donekle popravlja.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Bolje razmišljate, bolje funkcionišete i danas biste baš trebali da budete aktivni, jer možete postići zapaženije rezultate. Moguće je da će do vas doći i vesti o novčanom prilivu. U emotivnom segmentu – bolje razumevanje i veći sklad.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.