dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 23.03.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Odličan dan za pokretanje novih saradnji i komunikaciju. Druga strana će ići u neke sitne detalje dogovora, ali vi uspevate da na pravi način predstavite svoje predloge. Pravo je vreme I za dogovore sa emotivnim ili bračnim partnerom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas imate izvrsnu organizaciju i uspevate da na više strana pokrenete situacije koje su vam važne. Ciljevi su lako dostižni, ostavljate pozitivan i dobar utisak. U razgovoru sa voljenom osobom lako dolazite do zajedničkih ciljeva i dogovora.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Vreme je da pokrenete promene kojima težite. Sada možete lakše da se aktivirate, imate dobre ideje i možete ih prezentovati na pravi način. Voljena osoba je naročito dobro raspoložena prema vama i spremna da vas uljuljka i razmazi.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

 Kretanja, sastanci, mnogo priče. Nije to toliko loše, obzirom da možete napraviti neke fine dogovore. Komunikacija teče glatko ne samo u poslovnom, već i u emotivnom segmentu. Mogućnost kratkotrajnog susreta sa simpatijom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Zanemarite i umor i to što ste pod stresom i bacite se na posao. Ovo je jedan od dana kada problemi dolaze, a vi ih rešavate uspešno. Neko želi da čuje ideje koje imate. Sa voljenom osobom kratkotrajna komunikacija, nemate vremena.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neke će se prilike otvoriti, a vi trebate da budete spremni i da odreagujete. Sačuvajte prisebnost, budite odmereni i aktivni u dogovorima i nadajte se najboljem. Jedna osoba ostavlja veliki utisak na vas. Zainteresovani ste i priželjkujete više.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ako želite da postignete dogovor, moraćete da poradite na svom temperamentu. Samo hladnokrvno, odmereno i poslovno. Ovo može biti jaka priča, nemojte da je ispustite iz ruku. Podsećanja na prošlost, moguć i kontakt sa nekim bivšim.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Prilike koje ne treba propustiti. Obećanje posla ili dogovora koje ne može biti realizovano odmah, ali dobijate nagoveštaje skorog pokretanja. Danas ste naročito intenzivni u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas možete uraditi neuobičajeno mnogo, pa se angažujte da ovu energiju i iskoristite. Odredite prioritete i bacite se na ono od čega ćete imati najveću korist. Privukli ste nečiju pažnju i primećujete da se ova osoba trudi oko vas.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Vaši planovi se dobro ostvaruju i trenutno ste zadovoljni. Mogućnost priliva koji niste očekivali. Povoljno za početke dogovora sa osobom koja vam je poslovno bitna. Razmišljate da li da se aktivirate prema nekome. Nesigurnost.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neke stvari koje su vam zadavale dosta muke uspevate da rešite. Ovo ne mora biti striktno vezano za posao, već se može odnositi i na lična pitanja. Priželjkujete da se jače povežete sa emotivnim partnerom, jer vam nedostaje.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Vi kada upadnete u loše raspoloženje, trebaju vam dani da iz toga izađete. I danas ste mutni, nesigurni, preispitujete svoje postupke i razmišljate. Izađite, prošetajte, vidite se sa nekim dragim ljudima i odgurnite ovo u stranu.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.