dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 23.04.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ako morate da odradite neku obavezu sigurno je da ćete ovo otaljati jedva čekajući da što pre pobegnete. Imate planove, a oni svakako ne uključuju trošenje vremena na poslu. Uživajte u ostatku dana, opustite se sa prijateljima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ukoliko ste danas na poslu – ovo će biti I mentalno I fizički naporan dan za vas. U emotivnim odnosima biće variranja i povremenih napetih trenutaka. Ipak, lako ih možete rešiti sa nešto više strpljivosti I razumevanja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas ćete se verovatno suočiti sa komplikovanijim situacijama na poslu. Ili pak vi nećete biti raspoloženi da se intenzivnije mentalno uključujete. Sa emotivnim partnerom naći ćete kompromis tek u večernjim satima.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Razmišljate da li je moguće da su neke sitnice uspele da vam promaknu, a toliko ste se trudili da do grešaka ne dođe. Imate popodne i veče koji mogu biti ispunjeni odličnim trenucima sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam se dopada.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

I vama bi bilo bolje da ovaj dan provedete u odmoru, uživanju ili opuštanju sa emotivnim partnerom ili porodicom. Za neke velike zadatke niste, jer ste umorni, a nemate ni dovoljno koncentracije za neke ozbiljnije probleme na poslu.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Jedan poslovni problem ili zadatak koji ste dobili završavate u poslednjem momentu, kada ste već mislili da nećete uspeti. Imate razloga za zadovoljstvo. Razmišljajte o lepim stvarima sa voljenom osobom, ne opterećujte se sitnicama.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Izgleda da vas je stigao umor iz prethodnih dana, pa je malo verovatno da ćete biti fokusirani I raspoloženi za posao I za obaveze. Potrebno vam je da se opustite i odmorite mozak i telo. Raspoloženi ste za flertovanje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Iako niste planirali da se bavite obavezama danas, one će se neplanirano otvoriti. I to najpre kroz porodicu ili prema članovima familije. Takođe neplanirano može doći i do značajnijeg susreta sa nekim ko vam je zanimljiv.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Tokom prepodnevnih sati ćete biti napeti. Isplanirali ste ovaj dan, a neke situacije vam « uleću » i sprečavaju vas da ih ostvarite. Malo strpljenja. Popodnevni I večernji sati će popraviti I atmosferu ali I vaše raspoloženje.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Informacije koje dobijate od poslovnog saradnika izazivaju u vama nepoverenje. Dan koji donosi i pojačane troškove – nadam se da će oni biti vezani za vaše uživanje i opuštene momente. Emotivni partner je u posebnom raspoloženju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Porodične obaveze mogu vam oduzeti veliki deo ovog dana. No, ipak ćete imati dovoljno vremena da se posvetite i prijateljima ili emotivnom partneru, ali tek u popodnevnim satima koji su dobri za izlazak, šetnju, opuštanje.  

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neraspoloženje tokom prepodnevnih sati i prevelika okupiranost obavezama. Sto I jedna sitnica će vas usporiti, ali I nanervirati. Osobu koju volite podržavate u svim njenim planovima i pokušavate da se prilagodite njenom tempu.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.