dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 23.06.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Budite sigurni da će radni dan započeti sa jednom dosta negativnom i statičnom energijom. Moguće je da ćete imati i neplanirane troškove i izdatke. Pokušajte da malo iskulirate, u popodnevnim satima će se energija promeniti i stvari krenuti na bolje. Oraspoložiće vas kontakt sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Opterećenost zbog nekih situacija sa emotivnim partnerom pokvariće vam ovaj dan. Svoje ćete obaveze uglavnom otaljavati i iznenađivati svojim ponašanjem one sa kojima dolazite u kontakt. U suštini, kod vas su se pojavile velike sumnje kada je vaš odnos u pitanju. Pokušajte da razgovarate sa partnerom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dosta ste umorni, opterećeni. Moguće je da se niste ni naspavali, ili ste se pola noći prevrtali u krevetu. One stvari na koje trenutno ne možete uticati, morate pustiti da idu svojim tokom. Iako niste u nekom posebnom raspoloženju, ipak će vam prijati susret sa voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Oneraspoložiće vas to što će se planirani i već ugovoreni vama bitan sastanak, odložiti na neodređeno vreme. Kolege ili nadređeni nemaju vremena da saslušaju vaše predloge. Danas vas mogu intenzivno „napasti“ razmišljanja o bivšem emotivnom partneru. Neki od vas će pokušati i kontakt.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vi ste spremni da se potrudite i da prevaziđete neki zastoj u komunikaciji ili saradnji sa kolegama, ali druga strana se teško otvara za vaše predloge. Ovo ne znači da treba odustati. Teško prikrivate svoju zainteresovanost prema jednoj osobi. Ipak, kalkulišete kada je konkretna akcija u pitanju.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Trudite se više nego što ste mislili da je to moguće, a prave pomake po nekom vama bitnom pitanju ne vidite. Neki od vas će prosto imati želju da odustanu. Svojim ponašanjima možete itekako povrediti voljenu osobu. Razmislite pre nego što nešto kažete.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Promene u jednom poslovnom dogovoru vam se ne dopadaju i već vidite da ćete imati problem da realizujete stvari na onaj način na koji ste planirali. Psihički ćete biti dosta opterećni i tokom popodneva će vam biti neophodan odmor. Nešto zategnutija situacija sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas nemojte računati na pomoć drugih. Pokušajte da se oslonite samo na sebe, jer je više nego izvesno da će obećana pomoć ili izostati ili da će vam drugi samo smetati i kočiti vas. Emotivni nespokoj kada je jedna osoba u pitanju. Smeta vam što se ništa sa njom ne dešava konkretnije.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Nadređeni pokušava da vam prebaci neke stvari ili da vas kritikuje za nešto što nije vaš deo posla. Nećete dozvoliti da budete nepravedno optuženi. Emotivni partner se čas ponaša korektno, čas vas pritiska i presira po nekim pitanjima o kojima vi još uvek niste spremni da razgovarate.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ponašaćete se korektno i odgovorno prema onima sa kojima dođete u poslovni kontakt danas. Dobro prikrivate nesigurnost koja je trenutno jako naglašena kod vas. Suviše ste opterećeni materijalnom problematikom. Žalite zbog nekih svojih postupaka prema voljenoj osobi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Nema razloga da budete pokunjeni zato što neki vaši planovi nisu uspeli. Uostalom, vaše će neraspoloženje biti kratkotrajno – drugi deo dana vam donosi jake mogućnosti za zaradu. Još uvek niste spremni da se otvorite prema nekom do koga vam je stalo. Borite se sami sa sobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

U odnosu sa šefovima potrudite se da danas ne budete previše arogantni, previše ubeđeni da ste samo vi u pravu. Iako smatrate da je to nepotrebno, možda biste mogli da saslušate šta imaju da vam kažu. Razmišljate da li je možda pravi trenutak da popričate ozbiljno sa voljenom osobom.

Izvor :link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Sledeći artikal
NEMAČKE ĆUFTE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 25.09.2020.