dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 23.07.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Pomalo naporan dan za vas kada je poslovni segment u pitanju. I pored vaše velike angažovanosti i truda, neke situacije je prosto nemoguće rešiti. Emotivni partner vas pomalo nervira svojim zahtevima. Bolje funkcionišete u kontaktu sa prijateljima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas ćete imati problem usklađivanja sa poslovnim saradnicima. Bićete dekoncentrisani i vi i oni, ili jednostavno – nećete uspevati da se povežete i razumete u potpunosti. Svesni ste da preterujete sa nekim svojim zahtevima kada je voljena osoba u pitanju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Nećete danas uspeti da se „provučete“ i izbegnete kritiku ukoliko budete samo otaljavali obaveze koje su vam poverene. Pokušajte da se bolje organizujete i skoncentrišete na ono što radite. U odnosu sa voljenom osobom – razmislite pre nego što je svojim rečima povredite.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Imate prilično zajedljive komentare ili ste pak suviše kritički raspoloženi, pa će oni koji su oko vas imati muke da se usklade sa vama. Razmislite u čemu vi lično sve grešite, nemojte samo tražiti tuđe mane. Voljenoj osobi prećutkkujete neke bitne stvari, oko kojih se nervirate.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas ćete morati da budete prilagodljiviji prema onima sa kojima dolazite u kontakt, što će biti prilično teško. Naime, svesni ste svojih vrednosti, možda i previše, i ego vam je u prvom planu, pa je pitanje da li ćete biti spremni na kompromis. Partneru pokažite svoju nežniju stranu ličnosti.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Iako vas obaveze, problemi, nedoumice pritiskaju tokom ovog dana, vi se dosta dobro „držite“ i uspevate da ispoštujete ono na šta ste se obavezali. Danas možete ostaviti jako dobar utisak na osobu koju tek upoznajete, ili koju simpatišete.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Stoji zabrinutost zbog nekih grešaka koje ste napravili ranije. Bojite se da bi to moglo izaći na videlo, a dodatno vam unose nemir neke informacije za koje mislite da se odnose na vas. Danas vam baš i nije do „ljubavisanja“ pa ćete samo fizički biti prisutni kraj voljene osobe.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Neke stvari su se pokrenule na bolje, ali još uvek vam stoji dosta opterećenja u poslovnom segmentu. Nadate se da će ovaj period zastoja uskoro proći. Danas možete popraviti odnos sa partnerom, ali samo ako priznate svoje greške.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vidite probleme i propuste kod poslovnih partnera ili saradnika, ali ste skloni da previđate sopstvene greške i odgovornost. Ne možete ovako funkcionisati, nije problem samo na drugoj strani, već i kod vas. Ovaj modus možete primeniti i na odnos sa voljenom osobom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Možete doživeti danas neke kritike na račun svog rada, bez obzira na to što smatrate da vaše krivice po ovom pitanju nema. Pokušajte da objasnite, ali ako ne ide – ne uplićite se u rasprave. U dobrom ste raspoloženju, voljni da ugađate voljenoj osobi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Očekivali ste više od nekih poslova, ili od nekih saradnika i prilično ste razočarani trenutnim rezultatima. Moguće je da će vam brigu danas zadavati i sve ono što je vezano za finansije. Voljena osoba vam može popraviti raspoloženje, ali u drugom delu dana.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Svesni ste da dosta toga morate završiti, ali ni malo niste u podsticajnom raspoloženju. Misli vam lutaju i za one redovne obaveze vam treba neuporedivo više vremena nego inače. Emotivno stoji zadovoljstvo, mada vam neće biti dovoljno ono vreme koje provedete sa partnerom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 25.09.2020.