dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 23.07.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ne nervirajte se zbog sitnica i ne kvarite dan koji je pred vama. Izgurali ste dosta napetu sedmicu i zaista možete biti zadovoljni po mnogim pitanjima. Danas nađite više vremena za sebe i za druženje sa prijateljima, odličan momenat za izlazak.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ako ste mislili da ćete se opustiti na poslu, te svoje planove zaboravite. Vrlo užurban dan je pred vama, definitivno se neće dogoditi ništa loše, ali ćete se posle radnog vremena osećati iscrpljeno. Malo vremena za susret sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Sto posto ste sigurni da bi danas trebalo završiti jednu poslovnu obavezu. Takođe, sto posto ste sigurni da niste ni malo raspoloženi za tako nešto i verovatno ćete ovo odložiti. Ono za šta ste raspoloženi je ljubav i susret sa voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Možda još uvek niste spremni za razgovor sa nadređenima, ali bi bio dobar momenat da pokrenete pitanja koja su vam bitna. I vi i druga strana ste dobro raspoloženi i lako ćete doći do dogovora. U ljubavi vrlo neobičan dan, pun preokreta.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Informacije koje ste dobili unose vam živost i raspoloženje. Lako je moguće da se situacije koje su do sada bile zakočene, odjednom pokrenu. Danas ćete biti užurbani, ali stižete da odradite sve ono što ste planirali. Emotivno – raspoloženje.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neko od kolega je spreman da vam izađe u susret i pomogne vam oko obaveze koju niste završili. Koliko god ne hteli da priznate, ovo vam je donelo veliko olakšanje. Sada je lako ostvariti komunikaciju sa osobom koja vam je zanimljiva.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Sigurno imate obaveza kojima biste morali da se posvetite. Ali, sklanjate se od njih. Trenutno dajete prioritet prijateljima, druženju i kontaktu sa voljenom osobom. Potrebno vam je da se rasteretite i opustite mozak.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Privatne obaveze vam oduzimaju veći deo vremena, ali ćete završiti ono što ste danima unazad planirali. Zato će vam ostati premalo vremena za emotivni segment i moguće je da će se voljena osoba oneraspoložiti zbog toga.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Jasno je vama da dosta toga morate da promenite i izabraćete ovaj dan da uvedete novitete koji mogu  dati dobre rezultate. Previše se opterećujete u kontaktu sa nekim ko vam je zanimljiv – ostavili ste više nego dobar utisak.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas bi bilo divno ako biste mogli da budete na šest strana odjednom. No, pošto je to nemoguće, napravite dobar plan, organizujte se i rešavajte jednu po jednu stavku. Velika žurba. Kontakti sa suprotnim polom su vrlo inspirativni.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

One stvari koje niste završili – obaveze i papirologiju – odradite danas. Dobro ste raspoloženi, posao ide lako, i nemojte ostavljati na pola da biste se posvetili drugim stvarima – emotivni partner će vas sačekati. Drugi deo dana je rezervisan za njega.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Kontakt sa nekim sa kim poslovno sarađujete se pokazuje kao vrlo zanimljiv. Sa zadovoljstvom komunicirate sa ovom osobom i ne možete da ne primetite koliko je duhovita i koliko je lako uklopiti se sa njom. Pokrenite priču još više!

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.