dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 23.08.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Moguće je da danas nećete uspeti da ostvarite ništa od onoga što ste planirali, i to zaslugom okolnosti na koje ne možete da utičete. Nervoza se pojačava, moguće je da će se javiti i glavobolja i razdražljivost, pa je sigurno da ćete sve ovo uspeti da prenesete i u odnos sa partnerom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Primećujete i sami koliko je partner nervozan ovih dana. Bilo bi dobro da vi ne doprinosite ovom njegovom raspoloženju. Na žalost, verovatno ćete imati tendenciju da ga podbadate i da mu prebacujete baš one stvari za koje znate da mu najviše smetaju. Moguće je da dođe i do rasprave.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Nervoza oko dece, nervoza oko obaveza, nervoza oko dogovora sa prijateljima. Svi vam skaču po živcima, a vi morate da se snađete i izađete im u susret na najbolji mogući način. Dobro je što ćete makar u popodnevnim satima imati više vremena za sebe.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Sva vaša razmišljanja, planovi i namere – danas su usmereni ka provodu, dobrom raspoloženju ili kontaktu sa emotivnim partnerom. Želite da ovaj dan u potpunosti posvetite samo onome u čemu vi uživate. Ne preterujte sa troškovima.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vama će danas porodični segment i ono što ste planirali napraviti tenziju i problem. Očigledno je da sa ukućanima ne možete da se dogovorite po nekim pitanjima. Iako ni vi niste najbolje volje, pokušavaćete da smirujete situaciju i da tražite rešenje. Da li ćete ga i naći, to je već pitanje.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dogovor koji ste imali sa prijateljima i koji planirate danima se može izjaloviti. Moguće je da je finansijski momenat problem, ali me ne bi iznenadilo i da se ne osećate zdravstveno najbolje, pa iz tog razloga morate da odustanete. Nećete biti dobro raspoloženi ni za emotivnog partnera.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas bi bilo najbolje kada bi vam svi išli niz dlaku. A isto tako bi bilo dobro, kada biste se na taj način i vi ponašali prema drugima. Situacija je napeta, naročito u emotivnom segmentu i vi i voljena osoba morate biti dosta obazrivi i ne dozvoliti da neraspoloženje preraste u svađu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas će se u talasima nervoza i napetost smenjivati u vama. Vodite računa o svojim rečima, vodite računa o tome kako komunicirate sa drugima, jer je verovatnoća da budete potaknuti na jako burnu reakciju. Neko vas može pritisnuti i vi ćete pokušavati da se opravdate i izvučete.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Morate danas odlučiti kome dati prioritet – voljenoj osobi ili prijateljima. Voljena osoba vam može prebaciti i vašu veliku zainteresovanost za „druženja“ sa osobama suprotnog pola na društvenim mrežama. Ne podbadajte drugu stranu svojim postupcima.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Vi biste na jednu stranu, porodične obaveze zahtevaju od vas da budete na drugoj….sve u svemu, dan kada ćete morati da jurite pokušavajući da završite sve ono što ste planirali. Nervoza stoji, pa je bitno da ne kvarite odnose sa ljudima koji su vam bitni. Smirenje ide u večernjim satima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Tokom današnjeg dana je sigurna nervoza, jer  kao da se svi sa kojima dolazite u kontakt takmiče u saopštavanju loših vesti. Sve vas ovo iritira i najradije biste pobegli i sklonili se od svih. Možda bi bilo najbolje da uzmete vreme za sebe i pokušate da se opustite i relaksirate.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dosta strasno raspoloženje tokom današnjeg dana i ovo bi vreme bilo najbolje provesti sa voljenom osobom. Danas možete potrošiti više nego što ste planirali i dovesti sebe u situaciju da se kajete zbog toga. Ipak, izvesno je da ćete se provesti više nego dobro.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 27.05.2020.