dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 23.09.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Pred vama je jedan dan sa mnoštvom dešavanja. Jedino na šta biste trebali da obratite pažnju jeste nervoza, koja će vas povremeno hvatati. Ne požurujte ni druge, ali ni sebe. U emotivnom segmentu – partner vam pokazuje više pažnje.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Odlične okolnosti u poslovnom segmentu. Odnos sa kolegama i saradnicima funkcioniše. Obratite pažnju na papirologiju, moguća su manja nerviranja zbog nekih dokumenata. Vaši strahovi kada je voljena osoba u pitanju su bezrazložni.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Prilično ste odlučni i puni inicijative. Vaš nastup je samopouzdan i sada zaista možete napraviti preokrete i pokrenuti situacije koje su vam važne. U emotivnom segmentu – otvoreno ćete pokazati partneru koliko vam je stalo do njega.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Potrudite se da budete odlučni, ali smireni. Ne dozvolite da vas neke situacije izbacuju iz takta i nemojte dozvoliti sebi burne reakcije. Partner vam može zamerati što previše vremena provodite u poslovnim obavezama, oseća se zapostavljeno.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Imate dobre planove, ali trenutno ne možete da ih uklopite u situaciju koja se dešava u poslovnom okruženju. Tražićete način da neke stvari premostite i ipak dođete do onoga što želite. Pomalo ste napeti prema partneru.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas nastupaju promene u poslovnom okruženju koje vam ne idu na ruku. Pokušavaćete da pronađete neko rešenje, ali je pitanje koliko ćete biti uspešni. Partner vas nervira svojim ponašanjima ili zahtevima. Pokušajte da iskulirate.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Neko vam u poslovnom segmentu daje primamljive, ali riskantne predloge. Ipak, svesni ste da možete profitirati, pa ćete biti neodlučni šta da uradite. Tajna komunikacija sa osobom koja verovatno nije slobodna. Priželjkujete emotivni susret.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Dosta ste toga uspeli da završite i odradite, ali vi lično niste zadovoljni niti svojim učinkom niti rezultatima. Zbog svega ovoga bićete nervozni. Ni emotivni deo vam danas ne pruža potrebno zadovoljstvo. Osećate se uskraćeno.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Bukvalno na mišiće ćete izvući jedan dogovor, ali to vam neće smetati da zasluženo uživate u realizaciji. Sve što radite ide uz težinu, ali završavate uspešno pa nemojte odugovlačiti i oklevati. Želite da se simpatija angažuje oko vas.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Lični i poslovni segment su danas u neskladu. Moguće je da ćete obaveze prolongirati da biste posvetili dovoljno vremena onome što je vama prioritet, a može biti vezano za člana porodice. Promenljivo raspoloženje u odnosu sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Razmišljate na jedan način, ali delujete na potpuno drugačiji, pa ni vama samima nije jasno zašto poneki put povučete potez koji je u potpunosti suprotan od onoga što ste planirali. Emotivno – ne razumete se najbolje sa voljenom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Odlični momenti u poslovnom segmentu. Funkcionišete na taj način da pokrećete i aktivirate ljude oko sebe. Velika žudnja, velika emotivna neispunjenost – potrebno vam je da što pre nađete utehu u zagrljaju osobe koju volite.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.