dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 23.09.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan kada je sva vaša pažnja usmerena ka komunikaciji I kontaktima sa saradnicima. Ipak, dogovori neće ići lako I biće potrebno strpljenje da dođete do onoga što želite. Emotivno niste najstabilniji, stoji nezadovoljstvo odnosom sa partnerom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Sve vas vodi u posao, planove, novac. Materijalna strana života i obaveze ispunjavaju vam veći deo dana. Računajte na troškove, ali i na zaradu – naročito ako se bavite privatnim poslom. Partner je posvećen svojim obavezama, a vi imate želju za susretom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Moguće je promenljivo raspoloženje i okupiranost privatnom problematikom, što će se svakako odraziti I kroz poslovne relacije. Ne nervirajte se ukoliko ne uspete da pokrenete pitanja koja su vam bitna. Niste zadovoljni svojim emotivnim statusom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Pokušavate da uklopite poslovne i lične obaveze, što će ići dosta teško. Možda nećete uspeti da završite nešto na vreme, pa očekujte prigovor ili kritiku. Ne možete da se suzdržite u nečijem prisustvu i mislite da vam se osećanja jasno vide na licu.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Do vas stižu informacije, vesti koje ste očekivali. Ipak, smatate da ste dobili manje nego što ste uložili truda  I nećete moći da prikrijete nezadovoljstvo. Možete biti naporni u kontaktu sa voljenom osobom I na nju ćete prebacivati svoju nervozu.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

U suštini ste zadovoljni onim što ste postigli, mada vam je jasno da su neke stvari ostale nedovršene. Dali ste onoliko koliko ste mogli, neke situacije ipak ne zavise od vas. Krijete svoja osećanja od nekog, ali vas sitni znaci pažnje ipak odaju.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Očekujete ispunjenje obećanja od strane osobe kojoj verujete. Ipak, moguće je da neće sve ići baš onako kako ste zamislili. Neke stvari sada nisu ostvarive. Ne možete da prikrijete sumnje I ljubomoru – optužujete partnera iako nema razloga za to.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ono što ste obavili, obavili ste – danas i niste raspoloženi preterano za posao i gledaćete da izvrdate obaveze. Ukoliko vam ovo ne uspe, pokušajte da  makar izgleda kao da radite da ne biste dobili kritiku. Emotivno – zanos, planovi.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas su mogući različiti problemi u komunikaciji. Što više budete pokušavali da pokrenete neke poslovne priče, verovatno će okolnosti koje ih usporavaju biti sve evidentnije. Emotivni partner vam jako zamera na nekim postupcima.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Jako vas raduje pokretanje dogovora koji vam može doneti solidne prilive. Vrlo oprezno nastupate, bojeći se da se ne ponadate pa posle razočarate. Emotivni segment vam postaje sve više važan, kao i prisustvo nekog ko vam je drag.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Mogućnosti za prave dogovore postoje, iako ne očekujte da ćete ih lako pokrenuti. Nešto je bolja situacija u kolegijalnim odnosima, lako možete doći do kompromisa. Osoba koja vam se dopada ne odgovara na vašu inicijativu.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Stalo vam je da poboljšate komunikaciju sa nekim i spremni ste da napravite ustupke, čak i da pređete preko nekih svojih principa. Neko vam na jasan način stavlja do znanja da želi da pokrene neobavezan odnos sa vama. Pomalo ste u iskušenju.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.