dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 23.09.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ako  morate da odradite komplikovaniju obavezu – sigurno je da ćete otaljati posao jedva čekajući da što pre pobegnete. Imate vi svoje planove, a oni svakako ne uključuju sedenje u kancelariji i jedne te iste ljude oko vas. Uživajte u ostatku dana.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Trebaće vam dodatne informacije u vezi poslovnog projekta koji ste započeli ili koji vam je od skora ponuđen. Pomoć će vam ponuditi kolega, od kojeg ovo niste očekivali. U emotivnim odnosima biće variranja i povremenih napetih trenutaka.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas ćete se verovatno suočiti sa komplikovanijim situacijama na poslu. Taman da vam ova subota, ili makar njeni prepodnevni sati, prođu u nerviranju i razmišljanju da li ćete uspeti sve da odradite na vreme. Sa emotivnim partnerom naći ćete kompromis.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Razmišljate da li je moguće da su neke sitnice uspele da vam promaknu, a toliko ste se trudili da do grešaka ne dođe. Ne razmišljajte, ispravite. Imate popodne i veče koji mogu biti ispunjeni odličnim trenucima sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam se dopada.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

I vama bi bilo bolje da ovaj dan provedete u odmoru, uživanju ili opuštanju sa emotivnim partnerom ili porodicom. Za neke velike zadatke niste, jer ste umorni, a nemate ni dovoljno koncentracije za ozbiljnije probleme na poslu. Zato – pravac rekreacija, posao neka sačeka ponedeljak.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Jedan poslovni problem ili zadatak koji ste dobili završavate u poslednjem momentu, kada ste već mislili da nećete uspeti. Imate razloga za zadovoljstvo, a obradovaće vas i pozitivna kritika od strane nadređene osobe. Razmišljajte o lepim stvarima sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Malo ste nepoverljivi prema novim kolegama, čini vam se da im ne možete ostaviti u zadatak iole važnije stvari, pa ćete se bukvalno lomiti da odradite sve na vreme. Imate pomoć a ne koristite je. Dopada vam se da se poigravate sa jednom osobom koja vas simpatiše.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nesigurnost koju ćete osećati u prepodnevnim satima brzo ćete smeniti izuzetno podsticajnom energijom. Iako niste planirali da se bavite obavezama danas, one će se neplanirano otvoriti. Takođe neplanirano može doći i do značajnijeg susreta sa nekim ko vam je zanimljiv.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Bićete nervozniji, naročito tokom popodnevnih sati. Možda ste želeli da nekome izađete u susret i prilagodite, a ova vas je osoba ispalila. Ako je u pitanju prijatelj, još ćete i progledati kroz prste, ali ako je emotivni partner – e, onda će sigurno biti svađe među vama.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nepoverljivi ste prema nečemu što čujete i skloni ste da ove informacije uopšte ne uzmete u obzir dok ne dobijete potvrdu. Pošto se to danas neće dogoditi, verovatno ćete još neko vreme biti u neizvesnosti. Emotivni partner je sumnjičav prema vama, možda i sa pravom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Sreća vas prati ovih dana što se posla tiče, ali danas ipak budite oprezniji. Postoji mogućnost za čudne i nedefinisane situacije, a vi ne biste trebali da uzimate aktivno učešće u dešavanjima. Povucite se i vidite kako će se stvari odvijati na dalje. Emotivni segment je odličan.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas i nije baš najbolji dan da izađete nekom od kolega u susret, jer je više nego verovatno da će iskoristiti vašu dobrotu i natovariti vam svoje obaveze. Osobu koju volite podržavate u svim njenim planovima, ali vam se najviše sviđaju planovi za vaše zajedničke trenutke.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za tulumbe
Prethodni artikal
TULUMBE ~ DETALJAN RECEPT

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.