The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Vrlo odgovorno i pažljivo ćete se postaviti prema svojim tekućim obavezama tokom današnjeg dana. Svesni ste da vas čeka mnogo toga što morate završiti, i želite da to obavite na najbolji mogući način. Odlični momenti za kontakt sa suprotnim polom. U postojećim vezama sklad i zadovoljstvo.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ovaj vam dan donosi praktičan i odmeren pristup svim poslovnim obavezama. Lakše ćete izaći na kraj sa nekim situacijama nego što to mislite. Večernji sati su idealni za kontakt sa voljenom osobom, ali i za prijatne momente u porodičnom krugu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Odlično raspoloženje tokom celog dana. Sa nekim bitnim stvarima ste završili i moći ćete da priteknete u pomoć i kolegama. Bićete na usluzi onima sa kojima ste poslovno vezani. I u emotivnom segmentu stoji veliki trud i posvećenost prema voljenoj osobi. Mogući su sitni znaci pažnje, čak i poklončići.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neke okolnosti vam možda i ne prijaju, ali se trudite da se to na vama ne vidi. Istrajavate jer ste svesni da još uvek nije vreme za pravu, konkretnu akciju. Informacije koje ćete dobiti će zagolicati vašu pažnju. Postoji neka forma sumnje prema voljenoj osobi, ali se trudite da to ne pokazujete previše.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Odličan je dan da procenite ljude sa kojima dolazite u kontakt, ali i svoju trenutnu poslovnu situaciju. Mnogo lakše ćete moći da odredite kakvi bi vaši potezi na dalje trebali da budu. Jedna osoba na sve načine pokušava da privuče vašu pažnju. Još uvek niste spremni da se otvorite....

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Bojite se da bi vam jedan dogovor mogao iskliznuti iz ruku u poslednjem momentu. Nemate razloga za bojazan, napravili ste odličan temelj za dešavanja na dalje. Planovi sa voljenom osobom su veliki, ali ćete morati da se potrudite da ih i ostvarite, obzirom na količinu obaveza koja je pred vama.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Stoji blaga neodlučnost i nesigurnost šta da uradite po nekim, vama jako važnim pitanjima. Bolje ćete razmišljati i bolje funkcionisati od podneva pa na dalje. Voljena osoba je zaboravila na obećanje koje vam je dala, ali ne iz nemara već iz okupiranosti ličnim i poslovnim obavezama.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Definitivno ste naporni i za svoju okolinu, ali i za sebe tokom današnjeg dana. No, ne može se poreći da ste jako poslovno angažovani, pa vam se može „progledati kroz prste“. Odlična komunikacija sa voljenom osobom. Mogućnost da preko prijatelja upoznate nekog ko će vas jako zainteresovati.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Jako ste poslovno angažovani, žurite da završite sa nekim obavezama, ali vam stalno vreme izmiče iz ruku. Savet za vas je – polako...što više žurite, situacija će vas vraćati korak unazad. Pravi momenat da sa voljenom osobom ili izađete ili odete na neko okupljanje sa zajedničkim prijateljima.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Vaša energija je tokom ovog dana u potpunosti usklađena. Vrlo dobro znate šta je potrebno da završite, a znate i način da to obavite što pre, naravno – besprekorno. Osećate ogroman priliv zainteresovanosti, ali i želje prema jednoj osobi koja je od nedavno u vašoj blizini.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Imate veliku podršku kolege ili nekog bitnog saradnika u poslovnom segmentu danas. Raspitajte se o stvarima koje vas interesuju jer možete dobiti prave informacije. Komunikacija sa nekim ko vas jako privlači ispunjava vas dobrim raspoloženjem i pozitivnom energijom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ne ustručavajte se danas od kompromisa u poslovnom segmentu. Možda vam komunikacija sa pojedincima baš i ne prija, ali potrebna je prilagodljivost da biste sve stigli da završite na vreme. Zbunjeni ste ponašanjem voljene osobe. Čini vam se da se ponaša čudno i neuobičajeno.

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: