dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 23.10.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Voljena osoba je puna energije i spremna na svakakve avanture i dobar provod sa vama tokom današnjeg dana. Vi biste pak pre da odmorite i da se zatvorite među četiri zida, zajedno sa njom. Potrebno je da napravite kompromis.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ljudi iz vašeg okruženja očekuju da ispunite dogovor koji ste im obećali. Pred vama je lep dan, u kojem će biti uglavnom sitnih dešavanja koja vas neće opteretiti. Iskoristite vreme da se susretnete sa prijateljima ili osobama koje odavno niste videli.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Imate planove za provod i trudićete se i da ih ostvarite. Ipak, ostavite malo vremena i za svoje najbliže, za porodicu. Jeste da će vam biti nešto teže da sve uskladite, ali potrudite se. Posvetite pažnju onim ljudima koji su uvek tu za vas.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Naglašena potreba za emotivnom sigurnošću i prisustvom voljene osobe. Ukoliko ste usamljeni, popravite raspoloženje komunikacijom ili susretom sa prijateljima. Ukoliko ostanete kod kuće, pritiskaće vas zidovi – izađite, opustite se.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vi ste u čudnom raspoloženju. Ne radi vam se ništa, ne ide vam se nigde, najradije biste se zavukli u četiri zida, ućutali i odmarali. Ne uskraćujte svoje prisustvo nekim osobama kojima ste izuzetno dragi. I vama će prijati da se malo promrdate.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Uživajte u vremenu koje ćete provesti sa osobama koje su vam drage, bilo da su u pitanju prijatelji ili emotivni partner. Ukoliko ste kojim slučajem sami, pravi je momenat da se pokrenete u komunikaciji sa nekim ko vas privlači. Mogućnosti i za nova poznanstva.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

 Moguće je da vas očekuju važni kontakti, neka veća društvena okupljanja ili poseta koja vam je izuzetno bitna. U svakom slučaju, budite sigurni da ćete blistati i da neće biti osobe koja vas neće primetiti. Izuzetan kontakt sa suprotnim polom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Intenzivan dan i velike mogućnosti da preko prijatelja ostvarite zanimljive kontakte. Sve vam tokom ovog dana ide na ruku, nemojte se zatvoriti u kuću, izađite. Planovi su lako ostvarivi. Sa voljenom osobom vrlo emotivan i romantičan susret.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Previše razmišljate o nekim stvarima koje u ovom trenutku ne možete promeniti.  Nemojte se nervirati, pustite da situacije sa voljenom osobom idu svojim tokom. Stvari će doći na svoje, a vi budite sigurni da ste na pravom putu. Samo je potrebno više vremena.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Imate neke pozive sa više strana, ali i voljena osoba očekujete da joj posvetite svoje vreme. Moguće je da ćete u prvom delu dana napraviti dogovore koje ćete kasnije morati da promenite. Skloni ste ipak tome da ljubav „bacite“ u drugi plan.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Bilo bi divno ako biste ovaj dan posvetili isključivo sebi. Najbolje je da ga provedete van kuće, da prošetate, da budete na svežem vazduhu….da vas ne drži mesto. Kontakti sa suprotnim polom su bolji u večernjim satima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Vaši planovi su zaista veliki, a svi uključuju i emotivnog partnera. Lepi događaji mogu uslediti, potrudite se da voljenoj osobi pokažete kolika je snaga onoga što osećate prema njoj. Odličan je momenat i za neka važna pitanja ili planove povodom vašeg odnosa.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA KOKTEL OPERA
Prethodni artikal
KOKTEL OPERA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.