dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 23.11.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Kako dan bude odmicao, bićete pod sve većim stresom i nervozom, jer neke obaveze morate završiti, a imate kratke rokove. Budite popustljiviji u komunikaciji sa nadređenim. Impulsivni ste u odnosu sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Jako se nervirate jer niste sigurni kako će se odvijati jedan poslovni dogovor. Nadali ste se boljim rezultatima i bićete  razočarani ako se vaši snovi rasprše. Svoju nervozu sada ćete lako preneti u emotivni odnos.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Nerviranje vezano za poslovni segment, mada je moguće da situacije ispadnu bolje nego što ste to očekivali. Ne opterećujte se, vaše je da se potrudite i date sve od sebe. Provedite popodne sa prijateljima i voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neko će vam dati predlog ili poslovnu ponudu o kojoj bi vredelo razmisliti. Evidentno je da ste uzbuđeni, ali s druge strane i zabrinuti da li ćete moći na adekvatan način da odgovorite na nove izazove. Ne budite impulsivni u komunikaciji sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Nečiji poslovni predlog vas je oduševio, jer ste svesni da biste mogli odigrati zapaženu ulogu u ovom projektu. Doduše, imaćete i vi svojih ideja kako bi se ovo moglo unaprediti. Emotivni partner vas pritiska ljubomorom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Vaše ideje jesu odlične, ali je potrebno da ih prezentujete na pravi način da bi mogle biti prihvaćene od strane šefova ili saradnika. Ako ne uspete, ostavite ovo za neki drugi dan. Mogućnost za novo poznanstvo koje će vas duboko dotaći.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Neke nedoumice vas muče po pitanju poslovne saradnje u koju ste uključeni. Niste sigurni koliko možete da utičete na neke stvari, ali ste svesni da pojedine segmente dogovora morate promeniti. Partnera opterećujete ličnim problemima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Očekujte užurbanost, nervozu i stres. Teško ćete se fokusirati i vodite računa da ne napravite neki propust. Ako ostanete hladne glave, možete završiti mnogo više od onoga što ste planirali. Raščistite jedan problem sa voljenom osobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dan je odličan za zaradu pa ako imate dodatne poslove, posvetićete im punu pažnju. Zadovoljni ste dogovorom koji ste postigli. Niste raspoloženi za mnogo razgovora sa voljenom osobom, radije biste se prepustili strasti i uživanju.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Evidentno je da imate mnogo posla i da morate požuriti, ali ste i sami svesni da vam ovo brzanje otvara prostor za propuste. Pokušajte da se organizujete. Intenzivno razmišljate o jednoj osobi, i dvoumite se da li da se pokrenete prema njoj ili ne.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Nekom od kolega ćete sa zadovoljstvom održati predavanje i reći šta mu sve zamerate i koje su njegove greške i propusti. Potrebno je da se malo opustite i ne unosite nemir u radnu sredinu. Odličan kontakt sa voljenom osobom ili simpatijom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Iako užurban, ovaj dan će doneti neke zaista dobre prilike. Stoje vam mogućnosti za iznenadne prilive, ali i za troškove, pa vodite računa gde vam novac odlazi. Emotivni partner vas zbunjuje svojim promenama raspoloženja, pokušavate da se prilagodite.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.