dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 23.11.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Koristite prvi deo dana na najbolji mogući način, jer će vam popodnevni sati i veče doneti nervozu. Ne budite previše zahtevni u odnosu sa kolegama ili nadređenima. U emotivnom segmentu možete osećati veliku sumnju i ljubomoru. Postavićete se prilično posesivno prema voljenoj osobi.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas će morati da budu aktuelne promene planova, jer nećete moći da se posvetite svemu što ste namerili. Iako vas neki postupci saradnika zabrinjavaju, sada nemate pravih razloga za strah. Imaćete otvoren razgovor sa voljenom osobom o zajedničkim planovima ili prioritetima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Osećate da postoji neka vrsta zastoja u poslovnom dogovoru i pokušavaćete da otkrijete u čemu je problem. Neke stvari ćete imati definisane već do kraja ovog dana. Imate nameru da rešite problematičnu situaciju sa voljenom osobom, ali stvari ne idu u pravcu koji vi želite.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Znate da nešto morate promeniti u svom pristupu prema saradnicima, ali ipak pokušavate da radite stvari na svoj način. iskreno – ovo neće biti naročito uspešno. Smatrate da vas voljena osoba suviše pritiska i opterećuje nekim stvarima. Sada niste spremni da se nosite sa tim.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Postavićete se zahtevno i dominantno prema nekom iz poslovnog okruženja. Druga strana toleriše vaše ponašanje, ali imajte granice. Voljena osoba je podvukla crtu po nekim pitanjima i nema nameru da se vraća u prošlost i da ih preispituje opet. Prihvatite kompromis koji vam se nudi.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Iako se ni ne trudite nešto naročito – svesni ste da se situacije u poslovnom segmentu odvijaju u vašu korist. Prija vam ovo i iskreno se nadate da će i potrajati. Vi ćete lično gledati da „uhvatite krivinu“ kad god budete u prilici. Komunikacija sa suprotnim polom teče lako.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Skockali ste u svojoj glavi šta želite od jednog poslovnog odnosa i danas ćete pokušati da uradite tačno ono za šta znate da će proizvesti najbolji utisak. Neki bi ovo nazvali manipulacijom, ali mi ćemo je nazvati – pravom poslovnom promućurnošću. Bitno je da je rezultat tu, zar ne?

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Neko vas u poslovnom segmentu pritiska, ali ćete umeti da odgovorite istom merom. Samo bez rasprava, možete vi to mnogo bolje. Svesni ste da imate veliki uticaj na osobu koja vam se potajno dopada i danas ćete malo flertovati sa njom….

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas se dosta ozbiljna prepreka postavlja pred vas u poslovnom segmentu. Ovo može biti zahtevni saradnik ili neki uslov koji vam je nametnut. Bez dizanja panike, brzo ćete ovo prevazići. Trudite se da promenite svoje ponašanje prema voljenoj osobi, jer ste svesni da grešite.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Pred Jarčevima je jedan dan kada mogu promeniti neke ne samo poslovne, već i emotivne situacije. Danas preuzmite inicijativu u svemu što vam je bitno jer imate moć da preokrenete ustaljene situacije. Snaga vaše ličnosti danas dolazi do izražaja.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Iako danas sve funkcioniše u ustaljenom ritmu, vi ste nezadovoljni jer smatrate da ste mogli da postignete više. Ne opterećujte se, ovo je samo prolazno neraspoloženje. Napravite dobar plan obaveza, da ne biste kasnili u dogovoru sa voljenom osobom ili simpatijom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Rešili ste da se u potpunosti posvetite jednom dogovoru, a možete računati i na pomoć prijatelja ili kolege….ili posrednika koji će na drugu stranu izvršiti veliki uticaj. Dobijate savete kako da postupite u jednoj situaciji sa emotivnim partnerom.  Vredelo bi poslušati.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA SUPU SA KNEDLAMA OD MESA
Prethodni artikal
SUPA SA KNEDLAMA OD MESA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.