dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 24.02.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Kao da su se mnoge stvari pokrenule. Imate osećaj kao da ste probili blokadu koja vas je sputavala u ostvarenju planova. Danas dobre vesti a i nove obećavajuće informacije. Pojedinim Ovnovima sledi poslovni put. U emotivnom delu bolje.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Izgleda da su uzbuđenja iz prethodnih dana i sve ono što se dešavalo podsticajno i neočekivano poremetili vašu svakodnevicu, i sada ste iscrpljeni i u padu. Ako možete, uzmite više vremena za sebe da biste se odmorili i bili već sutra kao novi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Kada dođe dan kao što je ovaj, spremite se na malo turbulencije i promene u planovima. Nemojte biti nervozni zbog toga što se stvari ne odvijaju onako kako biste vi želeli i ne prenosite svoju nervozu na kolege, a pogotovo ne na partnera.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Opet ste upali u poslovnu kolotečinu. Varira raspoloženje, pa se nemojte voditi trenutnim impulsima u odnosu sa ljudima koji su vam bitni. Bolje je povući se iz komunikacije nego napraviti problem. Neraspoloženje i u emotivnom segmentu.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Imate utisak da vam niko ne treba, da ste dovoljni sami sebi i da vam je uspeh zagarantovan. Lepo je diviti se svojim uspesima, samo nemojte da se zanesete isuviše i da u potpunosti zaboravite da odradite nešto što ste obećali. Emotivno – lep dan.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Malo ćete biti isključivi u relacijama, i poslovnim i emotivnim. Nemojte biti tvrdi u stavovima, još uvek vam je potrebna podrška, a na ovaj način biste pokvarili svoje šanse. Od emotivnog partnera očekujete da se u posveti vašim željama i planovima.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vrlo je moguće da ćete shvatiti da ste zaboravili važnu obavezu ili dogovor i svojski se pozabaviti time da ispravite grešku. Danas možete upoznati osobu koja će ostaviti jak utisak na vas. Komunikacija će se razviti brzo.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Smirenost, organizovanost, ažurnost. Ove stavke su vam neophodne ako  hoćete na najbolji način da prođete kroz ovaj dan. Nemojte dozvoliti da vas ometaju, posvetite se onome što vam je prioritet. Malo ste se udaljili od partnera.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Jako vam je stalo da ostavite dobar utisak na sagovornika. Od ovog razgovora očekujete mnogo i mislim da ćete imati razloga da budete zadovoljni. Zanimljiv susret sa nekim ko vam je simpatičan, mada sve može ostati samo na ćeretanju.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Potrebno je da razmislite o potezima na dalje. Uključili biste još nekog u planove, ali ste u dvoumljenju. Porazgovarajte, mislim da ćete biti zadovoljni načinom na koji ova osoba razmišlja. Suviše kalkulišete u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas se možete snaći u svakoj situaciji. A budite sigurni da će ih biti, jer je dan vrlo promenljiv, a ljudi oko vas naelektrisani. U emotivnom segmentu imate osećaj da vas emotivni partner ili osoba koja vam se dopada, koristi za svoje ciljeve.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Sklonili ste sve distrakcije sa strane, povukli se i zakopali u obaveze. Nećete biti raspoloženi ni za neku veću komunikaciju ili susret sa emotivnim partnerom. Neka sitnija obaveza koju morate platiti će vas oneraspoložiti.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.