dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 24.03.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Zadali ste sebi more obaveza I zaista je pitanje kako ćete iz ovoga uspeti da isplivate. Koncentracija je dobra u prvom delu dana, zato tada dajte svoj maksimum. Duži razgovor sa kolegom/koleginicom može postati izuzetno zanimljivo i prijatno iskustvo.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Kad krenete od jutros da “čistite” obaveze pred sobom – niko neće moći da vas zaustavi. Uhvatite taj podsticajni talas koji će vas nositi, jer će vam kasije tokom dana natrčati obaveze ili papirologija koju ste smetnuli sa uma. U emotivnom segmentu – nedostaje vam komunikacija sa nekim.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Nesigurni ste po nekim pitanjima I razmišljaćete o potezima koje je potrebno povući. Kontaktiraće vas osoba koja za vas ima neku ponudu o kojoj bi vredelo razmisliti. Trudite se oko osobe koju ste upoznali preko prijatelja. Flertovanje vam trenutno jako prija.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Posvetili ste se jednoj poslovnoj saradnji i u priličnoj meri ste zadovoljni postignutim rezultatima. Ostala je još dosadna papirologija, kojoj ćete morati da posvetite veći deo svog dana. Malo ste prezahtevni prema voljenoj osobi, ali vam ona ipak izlazi u susret.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Osetićete veliki priliv pozitivne energije, koju danas možete iskoristiti u poslovnom segmentu – pokrenite priče koje su vam važne. Emotivno jako varirate – od od ushićenja do neraspoloženja. Razmislite šta je ono što vas trenutno čini osetljivim.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Uz malo truda, moguće je rešiti nešto što vam je u proteklom periodu predstavljalo problem. Ako očekujete pomoć, nemojte računati na to – ipak ćete sve morati sami. Nisu vam jasni postupci I potezi nekog ko vam se dopada. Ne znate zbog čega ima promene u ponašanju prema vama.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Delujete vrlo promenljivo tokom ovog dana – u jednom trenutku ste vrlo aktivni I preduzetnički nastrojeni, u drugom se povlačite u važnom trenutku ili odustajete od započetog posla. Potrebno je više obostranog truda da biste se vi I voljena osoba razumeli po nekim pitanjima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Mnogo toga morate uraditi I spremili ste se da budete aktivni I prionete na posao od ranog jutra. Možda će vam u jednom trenutku izgledati kao da nećete uspeti da se snađete, ali će ovo biti kratkotrajni zastoj. U emotivnom segmentu – pravi momenat za pokretanje prema simpatiji.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dobre predispozicije da tokom ovog dana pokrenete neka poslovno ili materijalno bitna pitanja za vas. Doduše, ovo neće ići lagano – ali vi ste nekako već naučili da se borite sa teškoćama. Blago nerviranje I rastresenost u odnosu sa emotivnim partnerom. Sitne čarke.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Bićete u prilično dobrom raspoloženju. Imate sposobnost da uspešno izađete na kraj I sa najzahtevnijim zadacima. Velika podrška od strane kolega ili prijatelja. U odnosu sa voljenom osobom – za divno čudo, prilično mirni trenuci. Posvetite se jedno drugom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Naglašeno polje komunikacija, dogovora I sigurno je da ćete tokom ovog dana prosto “leteti”. Kontakti I susreti sa mnogo ljudi I velika angažovanost po nekim papirološkim pitanjima. Osećate zastoj I nezadovoljstvo u odnosu sa voljenom osobom. Možda preuveličavate probleme.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ako očekujete podršku od nekih osoba, ona će danas biti delimična. Ne računajte na neke ljude stopostotno. Želite da nekome pokažete veću zainteresovanost, ali se non stop “lomite” I ustručavate. Neki put mali znaci pažnje govore više od reči. Pokušajte.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 23.04.2020.