dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 24.05.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Konačno jedan u potpunosti lep dan da popravi utisak prethodnih, koji su bili nešto lošiji. Odlična energija, vi ste u super raspoloženju i ovo vreme biste trebali da provedete u zabavi, opuštanju, kontaktu sa prijateljima ili sa emotivnim partnerom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Pozitivnija  atmosfera – izuzetno će vam prijati da se posvetite članovima svoje familije,prijateljima  i možete provesti divne zajedničke trenutke. I sa voljenom osobom više nego dobar kontakt i komunikacija.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Naglašena potreba da budete aktivni. Ovaj dan provedite družeći se i razgovarajući sa onima koje volite i koji su vam važni. Osećate se jako dobro i trudićete se da unesete dobro raspoloženje i optimizam gde god da se nađete.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Vreme je da sve svoje obaveze gurnete na stranu, da se posvetite samo sebi i onima koji su vam dragi i bliski. Organizujte neki izlazak i provedite vreme van kuće, jer će vam ovo više nego prijati i doneti vam opuštenost i pozitivnu energiju.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Imate pozive za izlaske i druženje, za društvene aktivnosti  sa više strana, vi se osećate dobro i pozitivno i trudićete se da ispoštujete sve…a da u isto vreme ugodite i sebi. Dobar kontakt sa voljenom osobom, i mogućnost jednog lepog i opuštenog dana.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas ste u miru prvenstveno sami sa sobom. Svesni ste da vam je potrebno da se malo opustite i relaksirate i odgovaraće vam da budete okruženi prijateljima i osobama koje volite. Neki od vas se mogu uputiti i na kraće putovanjce van grada.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas biste trebali da se okrenete zabavi i provodu sa onima koje volite i koji su vam dragi. Sigurna sam da jedni drugima možete da ispričate gomilu zanimljivih pričica i dogodovština. A verujem i da ćete za voljenu osobu pronaći neki pogodan momenat da budete zajedno….

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ljudi sa kojima danas dolazite u kontakt su izuzetno tvrdoglavi. Skoro isto kao i vi. Zato je najbolje da manete po strani neka ubeđivanja i prepucavanja i da pokušate da pronađete zajedničke teme. Na ovaj način, provešćete jedan dobar i ispunjen dan. Emotivno – moguće je da se osećate neispunjeno.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dan dobar za putovanja, bilo da su ona na neke dalje relacije, bilo do prijatelja koji živi u drugom delu grada. Prijaće vam da ste u pokretu. Takođe, imate odličnu komunikaciju sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Razmena mišljenja, dobre priče, a stoje mogućnosti i za nova poznanstva.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas vam je potrebno da se posvetite samo i isključivo sebi. Prepodne ćete uglavnom provesti kod kuće, u opuštenoj atmosferi, nekoj relaksaciji ili samo – dremanju. Već popodne bićete spremniji za druženje, za kontakt sa prijateljima ili bliskim osobama. Voljena osoba takođe čeka na vas.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ako budete išli na sto strana, verovatno ni na jednoj nećete završiti ono što ste planirali. U suštini – najviše će vam prijati ako budete u kontaktu samo sa društvom, simpatijom ili emotivnim partnerom. Neki od vas će biti raspoloženi i za malo šopinga. Nemojte potrošiti baš poslednji dinar!

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Iako ste planirali da ovaj dan posvetite samo sebi, ispašće da se od vas očekuje da pomognete ukućanima oko nekih obaveza. Baš i niste u bajnom raspoloženju za tako nešto, ali ne želite da im se zamerate. Sa voljenom osobom ćete želeti da se distancirate od svih….

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 04.09.2020.