dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 24.05.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Bićete nezadovoljni, jer ste sve uradili kako treba, a očekivani rezultat je izostao. Moguće je da je ovo samo trenutni zastoj, ne odustajte tek tako lako. U odnosu sa voljenom osobom se povlačite, niste raspoloženi za komunikaciju.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas nikako da dođete do onoga što želite. Koliko god da se trudite, rezultati su nikakvi ili jako mali. Shvatite ovo samo kao trenutnu situaciju. Danas se teško uklapate sa voljenom osobom, promenljivo raspoloženje i kod vas i kod nje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Moguće je da ste u nekom dogovoru  „između dve vatre“. I vama je jasno da ne možete svima ugoditi, ali pokušavate da napravite kompromis. Partner vas ne razume, u jednom trenutku funkcionišete odlično, u drugom ste razdražljivi i nepristupačni.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Nešto lošije okolnosti, napeta saradnja sa ljudima sa kojima radite i teško uklapanje. Evidentno je neraspoloženje i u emotivnom segmentu, koliko god i vi i partner pokušavali da napravite neku normalnu situaciju.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Još jedan dan kada se u poslovnom segmentu dosta očekuje od vas, ali sa pravom – jer ćete biti na visini zadatka bez obzira na izuzetno kratke rokove. Obuzeti ste prioritetima, pa ćete voljenoj osobi posvetiti samo delić vremena.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neko se ponudio da vam pritekne u pomoć i odradi jedan deo vaših obaveza. Prihvatite sa zahvalnošću i ne iznosite zamerke. Dan je pre za planove o izlasku ili sa prijateljima nego za planove sa partnerom. Danas je on u drugom planu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ne uspevate da se u komunikaciji poklopite sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Kao da govorite različitim jezicima, nerazumevanje i mogućnosti zabuna. Niste sigurni šta da uradite kada je voljena osoba u pitanju. Nezadovoljstvo.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Poslovni segment je odlično postavljen, ali ćete se smoriti zbog troška koji morate odmah da platite. Ni emotivne relacije neće funkcionisati onako kako vi želite. Veliko nezadovoljstvo i povučenost u drugom delu dana.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ne možete izaći u susret svima, koliko god da želite. Umesto da razmišljate o tome kako da drugima ugodite, razmišljajte da ne preuzmete previše obaveza na sebe. Ne ustručavajte se u komunikaciji sa simpatijom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Izgleda da ste našli pravi model ponašanja za neke ljude i sada možete bez problema da ih pokrenete. Emotivni partner je više nego zainteresovan da provede deo dana u vašem društvu. Raščistite obaveze i spremite se za uživanje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Kolega ili prijatelj vas ubeđuju da pokrenete nešto zajednički što bi vam donosilo dodatne prihode. Niste baš oduševljeni idejom jer mislite da od toga nećete videti korist. Provešćete veće sa voljenom osobom ili simpatijom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Zadovoljni ste što ste neku poslovnu problematiku rešili bez uplitanja pomoći od strane kolega. Danas imate gomilu obaveza, i trudite se da sve završite na vreme. Imate osećaj da partner izbegava da provodi više vremena sa vama.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.