dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 24.05.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neke napete momente ste ostavili iza sebe, ali vas još uvek drmaju nervoza i stres, jer je količina obaveza velika, a vaši rokovi za završetak kratki. Odnos sa voljenom osobom je podsticajan I može vam doneti izuzetno strasne momente.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Iako teškom mukom i sa mnogo strpljenja, uspevate da se uskladite sa saradnicima. Možda nećete biti u potpunosti zadovoljni rezultatima, ali je sada tako kako je. Svesni ste da ste napravili neke greške ili propuste u odnosu sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Poslovni saradnik vas je „pritisnuo“, a možda i iskritikovao zbog kašnjenja sa obavezama. Ne bunite se, jer ste apsolutno svesni da je u pravu. Odradite ono na šta ste se obavezali. Prijaće vam kontakt sa voljenom osobom, jer ćete se rasteretiti i opustiti.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Maksimalno ste posvećeni obavezama, iako ne osećate elan i podsticaj za rad. Ovo je neraspoloženje i statičnost prolaznog karaktera, kako dan bude odmicao, osećaćete se bolje. U emotivnim relacijama – pokažite poštovanje prema voljenoj osobi.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Niste sigurni kako biste trebali da postupite u jednoj poslovnoj situaciji, koja je dosta zbunjujuća po vas. Savetuje vam se da sačekate da se neke stvari razbistre. U emotivnim relacijama ovo može biti divan, ispunjen nežnošću i romantikom dan.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas su vam nametnute velike obaveze i odgovornosti, i na poslovnom i na porodičnom planu. Pitanje je koliko ćete imati vremena, strpljenja i volje da funkcionišete odjednom na više strana. Mogućnost za novo poznanstvo i interesantne kontakte.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vrlo značajan kontakt ili susret. Ako vam zatreba savet ili pomoć, slobodno se obratite starijem kolegi ili osobi koju smatrate autoritetom po nekim pitanjima. Želeli biste da voljena osoba pokaže više razumevanja prema vašim problemima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Vaši su planovi ozbiljni a otvoriće vam se i mogućnost da dobijete jaku poslovnu ponudu. Pokušavate da uspostavite bolji kontakt sa kolegama i bliskim saradnicima. Problem emotivne prirode je prilično beznačajan, samo ste ga vi u svojoj glavi preuveličali.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Znate tačno šta je ono što trebate da uradite i nećete dozvoliti da vam bilo ko pokvari koncepciju. Posvećujete punu pažnju obavezama, ali i osobama sa kojima sarađujete. Odličan dan za emotivne kontakte. Dobro raspoloženje.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Još jedna obaveza, i to onda kada već ne znate „gde udarate“. Udahnite duboko i spremite se da budete maksimalno fokusirani na ono što radite. Intenzivno razmišljate o jednoj osobi. Niste sigurni šta vam je činiti kada je ona u pitanju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ponašate se korektno i prijateljski, naročito prema osobama koje dolaze da potraže vašu pomoć i savet. Moguće je da ćete malo likovati zbog toga što se pokazalo da ste u nekim pitanjima bili u potpunosti u pravu. Emotivno – dobar dan.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Bila vam je potrebna podrška od strane nadređene osobe, ali je malo verovatno da ćete je tokom ovog dana i dobiti. Niste spremni da se ubeđujete, pa ćete odustati od cele priče. Dobar kontakt i komunikacija sa osobom preko posla ili društvenih mreža.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.