dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 24.07.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas bi bilo dobro da razjasnite nedoumice koje eventualno postoje u odnosu sa poslovnim partnerima ili kolegama. Neke situacije će se lako objasniti i rešiti, jer ste i vi i drugi raspoloženi za kompromis. Poziv od osobe koja vam je jako zanimljiva ulepšaće vam dan.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Osećate pozitivno uzbuđenje po pitanju nekih dešavanja u poslovnom segmentu. Osećate da je realizacija onoga što ste očekivali već vrlo blizu. Ako ste slobodni – kujete planove kako da se više približite nekome ko vam se često vrti po glavi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Stabilna situacija u poslovnom segmentu, pa ćete moći jednim delom da se opustite. Doduše, nemojte se previše opustiti, pa zaboraviti na jedan sastanak ili dogovor. U emotivnom segmentu – izuzetno povoljno vreme i za zauzete, ali i za slobodne – flertovi, nova poznanstva.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas ste vrlo odlučni i rešili ste da date sve od sebe da jedna poslovna saradnja ili dogovor funkcionišu baš kako treba. U odnosu sa voljenom osobom ste zanimljivi, komunikativni, spremni na dogovore i na kompromis. Lep dan je pred vama.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Nedoumice koje imate po nekim pitanjima biće brzo razrešene. Informacije koje dobijate su izuzetno povoljne po vas, jedino vam se ne dopada što ćete morati malo da sačekate na realizaciju. Spremnost na dogovor, lepi planovi sa voljenom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dosta ste sigurni u sebe, svesni svojih vrednosti, ali i toga šta možete da ponudite kada je poslovni segment u pitanju. Dan koji vam donosi samopouzdanje i želju da izbijete u prvi plan. Lako ćete se „pronaći“ sa osobama koje upoznajete. Moguća su flertovanja.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Razmišljate možete li da se oslonite na jednu osobu, iako se ona do sada pokazala kao prilično pouzdana. Ipak, zabrinuti ste zato što vam je ovo što se mora odraditi prilično važno. U emotivnom segmentu – potreba da neke stvari rešite i dovedete na pravu meru.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Dobri planovi, dobra razmišljanja, odlična komunikacija sa drugima. Dan vas vodi ka realizaciji onih poslova koji su vam bitni. Iznesite svoje ideje nadređenima, naići će na dobar prijem. Fali vam voljena osoba i to želite da joj na svaki način pokažete.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Potrebna vam je podrška drugih za vaše planove ili predloge i danas je možete pronaći. Ne ustručavajte se da iznesete na dnevni red ono o čemu već dugo razmišljate. Što se emotivnog dela tiče, dovoljno vam je i malo vremena sa voljenom osobom, da biste bili zadovoljni.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Naglašeno polje pozicije, karijere, nadređenih – dovodi danas u prvi plan neke poslovne situacije od kojih mnogo očekkujete. Pokrenućete pitanja koja su vam bitna. U emotivnom segmentu – dobro i zanimljivo popodne sa voljenom osobom. Opuštate se.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neuporedivo bolje raspoloženje nego u par prethodnih dana. Sada već možete da se radujete nekim dogovorima, a čini mi se da postoji mogućnost i za finansijski priliv. Emotivni partner je spreman da vam izađe u susret i da vam ispuni želje i željice.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Bitno vam je da danas dobijete potvrdu svog rada i da shvatite da vas kolege i nadređeni cene i poštuju, što će se i dogoditi. Neka forma priznanja ide ka vama. Osoba koja je već izvesno vreme prisutna u vašem životu kao poznanik, počinje da se ponaša drugačije. Flertovanje na pomolu.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Sledeći artikal
NJOKA ĐUVEČ

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 06.10.2020.