dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 24.07.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Možda ste ovaj dan namenili za odmor i opuštanje, ali budite uvereni da je teško da ćete moći u njemu u potpunosti da uživate. Vrlo brzo će se pokazati da se događaji nižu jedan za drugim, a vama će povremeno biti teško da se izborite sa dešavanjima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ako ne budete morali da se posvetite poslovnim obavezama, onda ćete morati da se okrenete ličnim ili porodičnim. U svakom slučaju, ništa od vašeg odmora. Ukućani vam mogu odvlačiti energiju i povremeno ćete biti na granici rasprave sa njima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Stigao vas je umor. Ipak, ako očekujete da ćete moći da budete relaksirani, to se verovatno neće dogoditi. Moguće je da će vam biti potrebno mnogo strpljenja u kontaktima sa ljudima. Sa emotivnim partnerom moguća je jača rasprava.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ako ste imali poslovne planove, doći će do izvesnih komplikacija. Dan nije dobar za baratanje novcem, a računajte slobodno da ćete imati i veće troškove. Nešto je bolja situacija u odnosu sa emotivnim partnerom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vaši pokušaji da tolerišete neke situacije sa saradnicima ili poslovnim partnerima uglavnom će ostati samo na pokušajima. Tenzija postoji i teško je doći do kompromisa. Ukoliko ne radite, sve ovo će se preneti u vaše emotivne relacije.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Izuzetno vas muče i opterećuju neke situacije u poslovnom segmentu. Moguće je da je odnos sa kolegama na staklenim nogama i danas može doći čak i do varnica. I vi i druga strana imate jake argumente za svoje ponašanje.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ako morate danas da se posvetite poslovnim obavezama, ništa vam neće ići od ruke. U suštini, ovaj dan vam je potreban da biste se rasteretili i najbolje ćete ga provesti ako budete daleko od gužve, možda samo u kontaktu sa emotivnim partnerom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Teško ćete se fokusirati, a teško će vam biti i da uklopite sve ono što morate završiti. Nećete znati čemu da se priklonite – poslovnim ili ličnim prioritetima. U svakom slučaju, računajte da vam je prvi deo dana dosta naporan i pod tenzijom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Nervoza u komunikaciji će danas biti više nego prisutna. Kao za baksuz – bićete primorani da budete u kontaktu sa ljudima koji vam unose nervozu i koje želite da što pre skinete „sa dnevnog reda“. Neusklađenost sa voljenom osobom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dan koji se može pokazati kao naporan u poslovnom segmentu. Takođe, obratite pažnju na finansije  – mogućnost gubitka novca ili većih troškova. Dobar je momenat da se vidite sa prijateljima ili sa nekim osobama koje odavno želite da susretnete.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas ste impulsivniji nego inače, ponašanje vam je promenljivo, pa možete u očima drugih izgledati kao neko ko je nepouzdan i hirovit. Ovo naročito neće dobro izgledati ako se tek upoznajete sa nekim i možete pokvariti prvobitan dobar utisak.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neke stvari vas jako opterećuju i teško je da ćete to moći da sakrijete od onih koji su vam najbliži. Postoji zabrinutost zbog situacije u finansijskom segmentu. Takođe, prilično ste opterećeni razmišljanjima da emotivni partner nešto krije od vas.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.