dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 24.07.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Pravi trenutak da se rasteretite i ostavite probleme iz prethodne nedelje u prošlosti. I sami osećate da ste energetski iscrpljeni i najbolje bi bilo oporaviti se i odmoriti u kontaktima sa ljudima koji su vam bitni. Možete otići i na kraći izlet van grada.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Potrebno vam je da se opustite i da skrenete misli na pozitivna dešavanja i drage osobe. Odličan dan za susrete sa prijateljima, za šoping ili kraće putovanje. Jedino na šta treba obratiti pažnju jeste mogućnost da potrošite više novca nego što ste planirali.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Najviše ćete biti usmereni na neko porodično dešavanje ili okupljanje. Moguće je da budete pozvani i na neki društveni događaj. Ako se osećate umorno i iscrpljeno, to je prolazno, drugi deo dana je već rasterećeniji i opušteniji.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ako ste u mogućnosti da otputujete – budite sigurni da ćete se provesti dobro, opustiti i rasteretiti. Ako to ne možete – onda sa osobama koje su vam bliske izađite, prošetajte i napunite se pozitivnom energijom. Potrebno vam je da se odmorite.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Potreba da promenite nešto u emotivnim relacijama je velika i moguće je da ćete se jako truditi da ugodite voljenoj osobi. Problem je u tome što je ona nepoverljiva i teško pušta da joj se približite. Ne oklevajte, budite romantični i nežni.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Želite da ostvarite komunikaciju sa nekim ko vas privlači.  Povremeno imate osećaj da se druga strana pomalo poigrava sa vama, ali vam to daje samo dodatno na upornosti da je osvojite. Vaši će napori biti nagrađeni, ne odustajte.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Neko očekuje od vas da ispunite ono što ste obećali, ali vi ste sklopili druge dogovore i pravite se da se ne sećate da ste bilo šta rekli. Druga strana se može naljutiti na vas. No, vi danas nemate nameru da razmišljate o ozbiljnim temama.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ljubav vam je na pameti i jedino što želite je da budete sa voljenom osobom i da joj se posvetite. Spremni ste da joj priredite nezaboravne trenutke. Ako ste sami – krenite u osvajanje osobe koja vam se dopada, jer je teško da će vam odoleti.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Porodični segment je naglašen i očigledno je da ćete veći deo vremena provesti sa onima koji su vam najbliži i najmiliji. Ako ste napravili druge dogovore, imaćete problem da se uklopite. Eventualno bi veče bilo otvoreno za lično vaše planove.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Za vas bi bilo najbolje da otputujete ili da provedete vreme sa ljudima koji su vam bliski. Energija vam je u padu i potrebno je da se odmorite, a jako će vam prijati da prošetate negde blizu vode ili u prirodi. Ne razmišljajte o opterećujućim temama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas ste rešili da se provedete za sve pare. I verovatno ćete to i uraditi, što znači da ćete se vratiti kući praznih džepova. No, moći ćete da kažete – ma vredelo je! Odličan dan je pred vama, kada ste u pokretu i okruženi ljudima koje volite.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ne znate da li ćete na jednu, na drugu ili na petu stranu. Dok vi razmišljate kuda biste krenuli, prolazi vreme i moguće je da ćete propustiti dobar deo dana. Pustite da vas situacije vode same od sebe, a vi se prepustite i uživajte!

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za koktel caipirinha
Prethodni artikal
KOKTEL CAIPIRINHA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.