The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Vreme je da se posvetite više porodičnom segmentu i ličnim pitanjima. Ako imate poslovnih obaveza, potrudite se da ih odradite u prepodnevnim satima, a ostatak dana ostavite za one koje volite. Partner se trudi da ima razumevanja za vaše povremene nervoze, pomozite mu u tome.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vaši su planovi danas lako ostvarivi. Ako se spremate na poslovno putovanje, budite sigurni da će ono biti više nego uspešno. Ako nemate poslovnih obaveza danas, vreme iskoristite da sa voljenom osobom ili dragim ljudima odete negde, makar na jedan dan. Provešćete se odlično.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Imate velike planove za danas, ali zato i više nego dobre mogućnosti da ih ostvarite. Istina je da morate uklopiti mnogo toga, ali nekako će vam i okolnosti ići na ruku, pa je više nego verovatno da ćete stići svugde gde ste planirali. Dan pogodan za sve – nemojte se učauriti kod kuće.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dan je izvrstan i jedino što je potrebno jeste da se pokrenete. Sve čemu se posvetite biće sigurno krunisano uspehom, a vi sami izaberite šta vam je prioritet – poslovni ili emotivni segment. Ili napravite kompromis, pa „uhvatite“ najbolje i od jednog i od drugog. Odličan dan je pred vama!

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dan za novac, dan za ljubav, dan za strast. A najbolje je ako iskoristite od svega po malo. Vesti o jakom novčanom prilivu, moguće je da isplata neće biti baš danas, ali početkom sledeće sedmice – da! Ako ste se upetljali u ljubavnu avanturu, sada cvetate i blistate! Vrlo intenzivni osećaji!

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Vi ste rešili da se danas posvetite svemu što niste završili tokom prethodne sedmice. I sami ćete se iznenaditi koliko će se neke stvari lako rešavati – prosto same od sebe! Divan dan za emotivne kontakte, za susret sa voljenom osobom, ali i za nova poznanstva. Aktivirajte se!

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas je vreme da završite sve ono što ste preskočili u prethodnim danima. A ispada da je toga baš dosta. No, na svu sreću – vi ste u odličnom raspoloženju a i situacije u poslovnom segmentu vam pomažu i idu na ruku. Čak možete dobiti i pohvalu od strane nadređene osobe!

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Stoji da vi možda danas imate i neke veće poslovne obaveze. Ali iskreno – uopšte se ne potresate zbog toga. Ono što vam je na pameti, samo i isključivo, jeste sve ono vezano za ljubav. Preplavila vas je u potpunosti i samo razmišljate o osobi koju volite ili koja vas privlači.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Povremeno drugi misle da sa vama nije lako izaći na kraj. Ali to danas definitivno nije slučaj. Potpuno ste u nekom finom, toplom raspoloženju i lako prelazite preko bilo kakvih problematičnih situacija i u poslovnom i u emotivnom segmentu. Čak ćete se žestoko potruditi oko voljene osobe.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ono poslovnih obaveza što imate završićete očas posla, maltene ih nećete ni osetiti. Ono što vam je sada na pameti i od najvećeg prioriteta jeste odnos sa porodicom i sa voljenom osobom. Tu ćete dati svoj maksimum i posvetiti se ljudima koje volite bez ikakve zadrške.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Kada ste u ovakvom raspoloženju kao danas, ljudi oko vas ne mogu da zaustave osmeh. Prosto blistate, funkcionišete bez ikakvih problema, a svojim dobrim raspoloženjem samo dodatno podstičete one sa kojima radite. Ako danas rešite da zavedete nekog – vaš je!

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Imate sitnije privatne obaveze koje morate završiti, a ostatak dana je samo i isključivo namenjen za vaš provod i za kontakte sa osobama koje su vam drage. Članovi porodice, prijatelji, vaše voljeno biće ili simpatija – svi će danas uživati u vašem društvu. Jaka romantika i potreba za ljubavlju!

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: