dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 24.08.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Osetićete tokom dana veliko opterećenje i mentalni pritisak. Oni oko vas utiču na vaše raspoloženje. Pokušajte da optimističnije gledate na ono što se dešava. Razmislite pre nego što nastupite. Osobu do koje vam je stalo možete iznenaditi svojim strasnim nastupom…ali i ljubomorom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Uspećete da razrešite jednu nedoumicu ili problem sa kolegom. Opterećeni ste velikim brojem obaveza i možete zanemariti ili zaboraviti na dogovor. Ne stvarajte loš utisak kod ljudi sa kojima sarađujete. Planirate da iznenadite emotivnog partnera i da « prodrmate » odnos.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Mnoge stvari vam odvlače pažnju od poslovnog segmenta, a to ne biste smeli da dozvolite. Otvoren je teren za pogreške koje mogu dovesti i do loše komunikacije sa drugima. Nema potrebe da odustajete od pokušaja da ostvarite jaču povezanost sa nekim ko vam se dopada.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neke neprijatne situacije morate završiti, koliko god vam to ne bilo milo. Ne izgovarajte se drugim obavezama, jer će vam ovo ako prolongirate samo napraviti još veći teret, a moguće i probleme. Neku raspravu sa emotivnim partnerom možete završiti na lepši, mirniji način.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas imate jak podsticaj za sve. Nalazite se u sjajnom periodu, a ovaj dan je posebno dobar da pokrenete poslovna pitanja od izuzetne važnosti. Ne oklevajte ni u jednom trenutku. Savršen dan i za emotivne kontakte, priča teče lako. Aktivirajte se prema osobi koja vam se dopada.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Stavovima ili distanciranošću od poslovnih dešavanja sputavate sami sebe. Protok informacija je usporen, morate se više aktivirati da pokrenete pitanja koja su vam bitna. Ne dozvolite da neke stvari između vas i voljene osobe ostanu neizrečene. Napraviće problem kasnije.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Budite inicijator po nekim pitanjima, jer danas to možete. Ne postoje razlozi da odugovlačite niti da se sklanjate od pojedinih situacija. U emotivnom delu ne smete zanemarivati ono što ste obećali partneru, jer on računa na vas. Potrudite se da danas poradite više na komunikaciji sa njim.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Prikrivate svoje prave namere i ciljeve. Drugima će biti jako teško da vas pročitaju, samo vodite računa da se u nekim detaljima i sitnicama „ne izlanete“. Postoji nešto što sakrivate od emotivnog partnera, šta god da je, trudite se da ne budite nepoverenje kod njega.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Potrebna vam je usluga od strane prijatelja ili kolege. Možete je dobiti, ali ne smete prikrivati prave razloge, budite iskreni i otvoreni u svojoj molbi i nastupu. Vreme je da voljenoj osobi pokažete više razumevanja po nekim pitanjima. Previše ste stegnuti u pokazivanju emocija.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Stoji neka forma dogovora sa bitnim poslovnim saradnikom ili nadređenom osobom. Ono što vam je rečeno u poverenju ne iznosite drugima. Obećanja data u toku današnjeg dana su jaka i donose vam potrebno samopouzdanje i rešenost da istrajete u trenutnim okolnostima. Emotivno slabo.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

U poslednjem trenutku uspevate da ostvarite nešto što ste isplanirali, i to posle borbe sa okolnostima koje vas konstantno sapliću. Bićete vrlo zadovoljni sobom i to dobro raspoloženje ćete preneti u kontakte sa prijateljima, ali i sa emotivnim partnerom. Danas se pokrenite prema simpatiji.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas privedite kraju jednu obavezu ili posao koji imate. Odugovlačenje bi vam sada samo moglo doneti problematiku, pa se angažujte naročito u drugom delu dana kada vam je elan na višem nivou. Lako ćete razrešiti sitnu problematiku vezanu za emotivnog partnera.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 05.06.2020.