dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 24.09.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan čija vam energija baš i ne odgovara u potpunosti. Moguće je da ćete biti usporeniji nego inače, i u jednom delu dana dosta nervozni. Konstantno se borite sa preprekama. Budite pažljivi u svemu što radite. Naročito u komunikaciji sa voljenom osobom koja je danas spremna za raspravu.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas vam se može otvoriti mogućnost za kraći poslovni put. Ili ćete pak dobiti najavu putovanja koje će biti u narednim danima. Zahtevne obaveze su pred vama. Osećate veliki emotivni podsticaj i aktivirate se prema osobi do koje vam je stalo. Sigurni ste u sebe.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dobar odnos sa saradnicima, ali i sa nadređenima. Slobodno predstavite neke svoje ideje i rešenja. Možete biti pomalo zabrinuti što se finansijskog segmenta tiče. Neke stvari dolaze na naplatu. Lako ostvarujete komunikaciju sa osobama sa kojima dolazite u kontakt.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Sve ono što imate od obaveza prema poslovnim partnerima, obavite do ranih popodnevnih sati, jer se lako može dogoditi da nakon tog vremena partneri više ne žele da čekaju i možete imati problema. Emotivni partner vas pritiska, moguće je da se kod njega probudila ljubomora i sumnjičavost.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Šta uradite do podneva, uradili ste. Posle tog vremena bi najbolje bilo da izađete i da odete negde što dalje od svih, jer ćete svima smetati, svima biti na putu, a sigurno je da možete napraviti i gomilu grešaka. Ni sa voljenom osobom nećete imati dobre trenutke.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dobijate informacije o novom poslu, projektu….nije toliko važno šta je u pitanju, važno je da je ovo baš po vašoj volji i da se radujete nastupajućim trenucima. Prema voljenoj osobi ćete se postaviti nešto drugačije nego u prethodnim danima. Pozitivno ćete je iznenaditi.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Imate potrebu da radite nešto konkretno, da napravite dobre dogovore, da pomognete kolegama. Bićete aktivni tokom celog dana i uživati u jednoj podsticajnoj i dobroj energiji oko vas. Zvučite više nego ubedljivo prilikom novih poznanstava. Neko će se zainteresovati za vas.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Napravili ste odličan plan šta sve morate obaviti danas. Šteta što će to ostati samo na planovima, jer kada vas poslovne okolnosti uhvate „ u mašinu“ verovatno ćete funkcionisati stihijski i u hodu. Ipak, uspevate da se snađete i u ovim okolnostima i privodite uspešno kraju ovaj dan.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Poslovni saradnici sa kojima danas dolazite u kontakt nisu u potpunosti iskreni prema vama. Zato je najbolje postaviti se odlučno u nekim situacijama. Znate šta želite i ne pristajte ni na šta manje od toga. Dan je pogodan za avanture. U emotivnim odnosima ljubomora.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Kontakti sa poslovnim partnerima će biti pomalo naporni, ali ovo je za vas mačiji kašalj u odnosu na neke situacije od ranije. I emotivno ovo može biti više nego ispunjen dan. Prevaziđite neku sitniju problematiku u odnosu sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Iako ne postoji poseban razlog, malo ste umorni tokom celog dana. Bićete usporeniji nego inače i više će vam vremena trebati čak i za neke najosnovnije obaveze. U emotivnom segmentu popodne je dobro ako imate želju da provedete dan kod kuće sa voljenom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Tokom ovog dana može biti jako dobrih momenata i u poslovnom i u emotivnom delu. Napravićete neki fin dil sa poslovnim partnerom ili klijentom, i osigurati sebi jednu finu novčanu sumu. Ukoliko ste sami, odlično je vreme za nova poznanstva koja se mogu aktivirati prilično neočekivano.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 30.08.2020.