dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 24.09.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Može biti nerviranja, ali ćete uspešno izlaziti na kraj sa situacijama. Nije vam milo što morate da zamolite nekoga za pomoć i izbegavaćete to do poslednjeg trenutka. Niste sigurni da li da se voljenoj osobi otvorite po nekim pitanjima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Malo promenljiva raspoloženja, pa ćete i vi čas biti aktivni, čas se povlačiti. Iako ćete imati povremeno svoje „lenje momente“ uspećete da ostvarite ono što ste isplanirali. Jedno novo poznanstvo aktivira odmah zanimljivu priču, ali aktivira i vas.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dan je dobar za privatne poslove ili za bavljenje ličnim prioritetima. Imate potrebu da ustaljene stvari promenite, ali i kreativna rešenja za situacije koje su pred vama. Niste ispunjeni u emotivnom delu i možete potražiti savet prijatelja.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neke napetosti će biti u prvom delu dana, a posle toga ulazite u opušten i fin period. Bilo da je poslovni ili emotivni segment, imate prave reči za osobe sa kojima dolazite u kontakt, iskreni ste i pridobijate pažnju. Stoje mogućnosti i za finansijski dobitak.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas su vam prvenstveno finansijski prioriteti na pameti. Stoje mogućnosti za novac, ili makar za ugovaranje posla koji će vam se brzo isplatiti. Postavite se odgovornije prema osobi koju volite, trenutno su vaša ponašanja promenljiva.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Imate podršku koja vam je potrebna da biste pokrenuli pitanja ili situacije koje vas interesuju. Nema razloga za nestrpljivost, sve se odvija po vašim planovima. U emotivnom delu budite svesni da ne možete ostvariti sve ono što želite.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Malo ste zbunjeni trenutnim stanjem na poslu, ali ne odustajete lako od onoga što ste naumili da ostvarite. Možete steći značajne uvide ako pažljivo gledate i slušate šta se dešava oko vas. Zanemarujete voljenu osobu zarad ličnih prioriteta.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Odlučni ste da ostvarite ono što želite, ali u isto vreme spremni da se prilagodite saradnicima i okolnostima. U emotivnom delu vlada čežnja. Moguće je da priželjkujete osobu sa kojom trenutno ne možete ostvariti značajniji kontakt.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Suviše je ovaj dan čudan i sa neuhvatljivom energijom, da biste se snašli baš najbolje u njemu. Sve vam deluje nesigurno, kao da vam je potrebno mnogo više vremena i za najobičnije obaveze. Nećete biti raspoloženi za veće aktivnosti sa voljenom osobom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dosta ćete se iscrpeti, jer je obaveza više nego inače. Drugi deo dana je bolji za emotivna dešavanja i za odmor i trebali biste da sve misli o poslu maknete iz glave. Možda bi još bilo i najbolje da popodnevne i večernje sate posvetite samo sebi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dan je dobar za zaradu, ali i za komunikaciju sa partnerima sa kojima sarađujete duže. Sporazumevate se odlično i nema mnogo muke oko dogovora. Niste u raspoloženju da planirate velike izlaske i akcije za večeras, radije ćete ostati kod kuće.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Možda ćete morati da odradite stare obaveze koje vam nisu mile, ali onda završavate sa napornim momentima u ovom danu. Popodne i veče su vrlo lepi. Emotivni partner i vi možete zaista provesti vreme u uživanju, ali i provodu.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Prethodni artikal
ENGLESKI KOLAČ

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.