dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 24.10.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Saradnici ne pokazuju zanimanje za vaše predloge ili ponude. Bićete zbunjeni postupcima onih sa kojima dolazite u kontakt. Neki planovi sa voljenom osobom će morati da budu prolongirani, pošto druga strana ima neodložne prioritete.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Odličan momenat da pokrenete važna pitanja. Dobro razmislite o predlogu koji dobijate. Dan kada lako rešavate finansijsku problematiku. Moguće je da vas dve osobe zanimaju. Pokušaćete da posvetite dovoljno vremena i pažnje i jednoj i drugoj.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Poslovni partner je spreman na ustupke da bi se došlo do zadovoljavajućeg dogovora. Vi ste trenutno ona strana koja okleva. Voljena osoba vam poklanja punu pažnju i želi da dogovorom zajednički prevaziđete jednu napetu situaciju.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neke stvari i situacije vam postaju jasne. Ostvarujete odličan kontakt sa važnim saradnicima. Sa kolegama razumevanje i slaganje. Sigurni ste u snagu osećanja između vas i voljene osobe. Nemojte ipak preterivati u svojim zahtevima.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Niste sigurni koliko možete da verujete informacijama koje dolaze do vas, pa ćete se truditi da pametno odmerite svoje postupke. Dobro ste raspoloženi, razmišljate da ponovo pokrenete priču sa jednom osobom i date joj drugu šansu.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Bićete više nego zadovoljni rezultatima. Nemate razloga da sebi zamerate na nekim detaljima koje ste propustili ili na sitnim pogreškama. Samo – ispravite na vreme. Razmišljate kako da se postavite u jednoj situaciji sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dan ispunjen aktivnostima, ali i bitnim razgovorima i informacijama. Nečija usluga ili posredovanje će vam biti od velike koristi. Neko pokušava da privuče vašu pažnju. Dopada vam se pristup ove osobe, ali još uvek je držite na distanci.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Odličan dogovor ili komunikacija sa nadređenima. Već u jutarnjim satima moći ćete da rešite jednu dilemu. U emotivnom segmentu – neko vam je često u mislima. Mali pomaci su se ovde već dogodili, ali to još uvek nije ono što vas zadovoljava.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dan koji je vrlo povoljan za saradničke odnose, naročito ako je potrebno da se na brz način dogovori ili reši jedna situacija. Spremni ste na kompromis i prilagođavanje. Čini vam se da voljena osoba bez preke potrebe pravi probleme u odnosu.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Možete se malo razočarati, jer ste od poslovnog dogovora očekivali više. Razmišljate da li da odustanete od cele priče. Osećate veliki emotivni i strasni impuls prema osobi koju od skora poznajete. Moguće je da ćete danas potencirati na komunikaciji.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Vaši dogovori mogu biti uspešni. Aktivirajte se jer će vam dosta toga ići na ruku. Moguće je da neočekivano iskrsne i finansijski priliv.Sa emotivnim partnerom želite da razgovarate o ozbiljnijim stvarima, ali druga strana izbegava priču.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Odličan je momenat da napravite zaokret u svom pristupu prema saradnicima, ali i prema kolegama. Vreme je da neke stvari (i osobe) stavite na njihovo mesto. Jaka potreba da se otvorite prema nekome ko vam se dopada i priznate šta osećate.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA PREBRANAC
Prethodni artikal
PREBRANAC

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.