dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 25.01.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ništa neće ići lako, i biće vam potrebno mnogo strpljenja da dođete do onoga što želite. Osećate da ste pri kraju jednog napornog perioda i nadate se skorom izlasku iz krize. Emotivno – nezadovoljstvo i nestabilnost sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Pokušavate da sa nekim osobama uspostavite normalnu komunikaciju, ali to dosta teško ide. Takođe, stoji zabrinutost zbog finansijskog segmenta. Više vam odgovara kontakt sa prijateljima nego sa emotivnim partnerom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Slede vam promenljive situacije, kao i nešto teži kontakti sa saradnicima, ali ipak ćete uspeti da pokrenete ona pitanja koja su vam bitna. Emotivno – trudite se da izađete voljenoj osobi u susret kada su neki njeni zahtevi u pitanju.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ovo je za vas dosta iscrpljujuć dan, koji će doneti velike promene raspoloženja, ali i dosta naporne kontakte sa osobama sa kojima sarađujete. Pokušajte da se distancirate od svih. Niste raspoloženi za neke dublje emotivne kontakte.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Niste očekivali vesti koje dolaze i itekako ćete biti zabrinuti daljim razvojem situacije. Ono što je bitno – ne povlačite nikakve poteze. Pustite da se stvari raščiste, a to će biti brzo. Naporan kontakt sa emotivnim partnerom – postoji nerazumevanje.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Jasno vam je da su neke stvari ostale nezavršne i da možda niste sve uradili na pravi način, ali dali ste svoj maksimum za ono kratko vreme koje ste imali. Sada se nadate najboljem. Emotivno – neko vam pokazuje naklonost, što vas prilično zbunjuje.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Najradije biste ostali kod kuće i uzeli slobodan dan. Ovaj vam dan dosta teško pada, jednostavno – niti ste raspoloženi niti ste posebno ažurni u poslu. Potrudite se da ne napravite greške ili propuste. U komunikaciji sa voljenom osobom – nesklad.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Uradili ste ono što je bilo do vas i sada samo možete da sačekate i da vidite da li će realizacije poslovnog projekta koji vam je važan, uopšte biti. Neaktivnost na poslu. Emotivno – više vam je dosta partnerovih zahteva i pritisaka.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Nesporazumi, kašnjenja, problemi u komunikaciji sa poslovnim saradnicima. Što više budete pokušavali da neke situacije pogurate, one će sve više usporavati. Pustite da sve ide svojim tokom. Voljena osoba vam zamera zbog vaših ponašanja.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Sve izgleda kao da ide ka dogovoru, ali se može desiti da se u poslednjem momentu situacija pojave okolnosti koje će ovo prolongirati. Emotivni segment vam trenutno nije naročito važan, opterećeni ste poslovima i finansijama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neke mogućnosti za dogovore vezane za posao svakako postoje tokom ovog dana, ali vam se verovatno neće dopasti uslovi koje vam druga strana postavlja. Neko ko vam se dopada ne reaguje na vaše poruke ili pokušaje da uspostavite komunikaciju.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Malo je reći da vam je svega dosta. Taman pomislite da se stvari pokreću u onom pravcu u kojem vi želite, i onda se stvori blokada ili ograničenje. Ne nervirajte se, ovo će se vremenom srediti. Emotivno – opterećenje trenutnom situacijom.

 Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.