dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 25.01.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Što se više angažujete oko poslovnih obaveza, imate utisak da vam stalno nove dolaze na dnevni red. No, nema potrebe da brinete – dan je odličan da završite sve ono što ste planirali…kao i ono što niste. Emotivni partner vam sprema iznenađenje – uživajte!

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Povremeno će se komunikacije u poslu zahuktavati i biti na ivici rasprave, ali ćete svojom smirenošću doprineti da sve funkcioniše kako treba. Neki zahtevi ili postupci od strane voljene osobe vas pomalo pritiskaju. Ne reagujte impulsivno.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Potrebna vam je potvrda dogovora i povremeno ćete biti nestrpljivi, očekujući da ona i stigne. Ako možete, sve obaveze završite u prepodnevnim satima, jer ćete kasnije biti okupirani razmišljanjima o nekim drugim temama. Moguće čak i o jednoj osobi i susretu sa njom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Iako ćete sve završiti na vreme, ipak će vam neke obaveze dosta teško pasti. Malo ste umorni, osećate se iscrpljeno, i najradije biste se pošteno odmorili. Pošto niste u takvoj prilici – navalite na posao! Prijaće vam društvo voljene osobe u popodnevnim satima.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Trudite se da sačuvate hladnokrvnost, ali ne možete da poreknete da biste najradije iskočili iz kože od nervoze. Moguće je da koren vašeg nezadovoljstva trenutno leži u lošijim ili nerazjašnjenim odnosima sa voljenom osobom. Ovo se može srediti danas.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Prihvatili ste da odradite neke obaveze, ali povremeno se osećate iscrpljeno, i ovo vam može pasti teže nego što ste to mislili. Pitanje je da li ćete uspeti da završite u roku koji ste sami sebi zadali. Verovatno ćete morati da deo posla ostavite i za dane koji su pred vama.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Prijaće vam da napravite promene u ustaljenom rasporedu. Dosta toga vam ide od ruke, pa iskoristite dan koji je pred vama da zatvorite zaostale obaveze, ili da pokrenete komunikaciju sa saradnicima koji su vam važni. Dosta flertovanja, dobro raspoloženje i zadovoljstvo.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Brinete se da li ćete uspeti da namaknete potrebnu sumu, kojom hoćete da zatvorite dugovanje ili zaostalu obavezu. Mislim da nema potrebe za nervozom, ako danas ne dođete do novca, sutra sigurno hoćete. Odlični kontakti sa emotivnim partnerom, radujete se susretu sa njim.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Nekim se paricama niste nadali, pa ćete biti baš obradovani kada ih dobijete. Taman dovoljno da zatvorite jednu obavezu ili da pokupujete neke sitnice i malo častite sebe. Danas Strelčevi mogu pokrenuti dosta zanimljivu komunikaciju sa osobom preko posla.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Vi ste u dobrom raspoloženju. Sigurni ste u sebe, a imate i odlične ideje koje se spremate da realizujete. Budite svesni svojih vrednosti i toga što možete uraditi, pa se pokrenite što pre. Moguć dogovor sa nekim koga simpatišete ili sa kim se družite.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Jedan razgovor vam danas donosi dozu sigurnosti koja vam je bila neophodna. Dobili ste obaveštenje ili o novcu ili o pomacima u poslovnoj hijerarhiji. Svoju radost ćete podeliti sa osobom koja vam je neizmerno važna. Moguć ljubavni susret u drugom delu dana.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Samo ako budete uspevali da kontrolišete svoje raspoloženje, možete uspeti da uradite neke značajne stvari u poslovnom segmentu. Vesti koje ćete dobiti su više nego dobre. Emotivno je ovo odličan dan, ispunjen mogućnostima za pružanje i primanje ljubavi i pažnje.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA KREM ČORBU OD BLITVE
Prethodni artikal
KREM ČORBA OD BLITVE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.