dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 25.03.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan kada je sva vaša pažnja usmerena u partnerske odnose. I one poslovne i one emotivne. Imate dobre predispozicije da napravite dogovor, ali ne dozvolite da se situacija razvlači. Sklad i razumevanje sa emotivnim partnerom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Materijalna strana života i obaveze ispunjavaju vam veći deo dana. Računajte na troškove, ali i na dobru zaradu – naročito ako se bavite privatnim poslom. Partner je posvećen svojim obavezama, a vi imate veliku želju za susretom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas vas može iznenaditi neki zvaničan poziv, moguće i od nadređenih. Nisam sigurna koliko će vam informacije koje dobijete odgovarati. Neko jako privlači vašu pažnju, ali ne uspevate da mu se približite u punoj meri.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Pokušavate da uklopite poslovne i lične obaveze. Možda nećete uspeti da završite nešto na vreme, pa očekujte prigovor ili kritiku od strane poslovnog saradnika. Ne možete da se suzdržite u nečijem prisustvu i ne skidate osmeh sa lica.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Do vas stižu vesti koje ste očekivali. Niste sigurni da li da se radujete ili ne, pošto ovo nije ono čemu ste se nadali. Nema potrebe za nezadovoljstvom, trenutne poslovne okolnosti su takve. Nerazumevanje sa nekim od prijatelja.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

U suštini ste zadovoljni onim što ste postigli, mada vam je jasno da su neke stvari ostale nedovršene. Dali ste onoliko koliko ste mogli. Krijete svoja osećanja, ali vas sitni znaci pažnje ipak odaju. Možda je vreme da se više pokrenete.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nečija usluga pomaže vam da ostvarite kontakt sa osobom koja vas interesuje. Povucite pravi potez i aktivirajte se odmah, sada imate mogućnosti za uspeh. Primećujete jaku zainteresovanost i poglede od strane jedne osobe.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ono što ste obavili, obavili ste – niste raspoloženi za posao i moguće je da će pojedini čak uzeti slobodan dan. Ukoliko vam ovo ne uspe, pokušajte da budete aktivniji na poslu da ne biste napravili grešku. Emotivno – osećate se dobro.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Prenosite svoje znanje i iskustvo nekome. Prija vam ovo, pogotovo kada vidite koliko neko ceni ono što radite. Danas su mogući različiti problemi u komunikaciji sa voljenom osobom, nesporazumi, kašnjenja. Samo bez nervoze.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Jako vas raduje pokretanje dogovora kojem ste se nadali. Vrlo oprezno nastupate, bojeći se da se ne ponadate, pa posle razočarate. Dobro balansirate u pregovorima. Emotivni segment vam postaje sve više važan.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas ste u boljem raspoloženju, a sve zaslugom toga što postoji razumevanje između vas i kolega i poslovnih saradnika. Ako radite sa strancima – mogućnosti pravog dogovora. Prisustvo partnera vas dodatno smiruje.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Stalo vam je da poboljšate komunikaciju sa nekim i spremni ste da napravite određene ustupke. Neko vam na jasan način stavlja do znanja da želi da pokrene neobavezan odnos sa vama. Pomalo ste u iskušenju.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.