dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 25.04.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Teško ćete danas uklapati poslovne sa privatnim obavezama. Ako pokušavate da se usmerite na obe strane, verovatno ćete samo napraviti pometnju i sebi i drugima. Više će vam odgovarati da sa voljenom osobom provedete miran dan kod kuće ili da vodite neke lake priče.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Sigurno je da ste u prethodnim danima nešto vezano za poslovne obaveze otaljali, zaboravili, ili napravili veći propust. Sada ćete morati da ispravljate ovo, i to pod pritiskom da što pre obavite posao. Blaga nervoza u odnosu sa voljenom osobom, ne preterujte u nekim izjavama.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Definitivno bi vam odgovaralo da danas uzmete slobodan dan. Poslovni segment će se pokazati kao mesto nesporazuma, sukoba, velikog truda a slabih rezultata. Mnogo bolja dešavanja vezana su za emotivni segment, jer će između vas i partnera biti naglašena strast i intenzivnost.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ako biste nekako mogli da se odjednom nađete na pet strana, to bi baš bilo fino. U suštini – dan će u tolikoj meri biti ispunjen dešavanjima, da će vam povremeno dolaziti da pobegnete od svega. Ne dozvolite da vas ovaj tempo izbaci iz takta i da dovede do nekih tenzičnih momenata sa partnerom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vi biste da živite mirno i da ovaj dan provedete u nekoj opuštenoj atmosferi, ali od tog posla nema ništa. Moraćete da žurite, da završavate sa nekim stvarima „u hodu“ i ceo dan ćete biti pod izvesnim pritiskom. Naći ćete vremena za emotivnog partnera ali vam strpljenje nije na visini.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Niste sigurni koliko ste uspeli da postignete ono što ste želeli u jednom dogovoru, jer nemate povratnu informaciju od strane osoba sa kojima ste bili u kontaktu. Možda previše očekujete od ovog posla….Neke informacije koje dolaze do vas o simpatiji ne moraju biti tačne.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Smatrate da je krajnje vreme da pokrenete neke situacije u poslovnom segmentu, ali nemojte biti iznenađeni ako ni danas ne uspete u svojim namerama. Lošiji odnosi sa nadređenima i sa autoritetima. Emotivno raspoloženje je na vrhuncu i uživaćete u svakom trenutku sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Shvatate da nemate dovoljno vremena da biste danas postigli sve ono na šta ste se obavezali. Dosta toga čeka na vas, pokušaćete da uradite ono što je u vašoj moći, ali ostalo će morati da čeka neki bolji trenutak. Moguće je nerazumevanje u komunikaciji sa voljenom osobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vi lično smatrate da ste dali sve od sebe po pitanju jednog poslovnog dogovora ili saradnje i ne sviđa vam se što i dalje ne dobijate potvrdu od druge strane. Nerviranje ostavite za neku drugu priliku – dan je ispunjen povoljnim okolnostima, vezanim za polje emocija. Opustite se i uživajte u dešavanjima.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Iako ćete se truditi da sa kolegama imate korektan odnos tokom današnjeg dana, malo je verovatno da će ona prava komunikacija i dogovori postojati između vas. Budite spremni da popustite po nekim pitanjima, i date za pravo voljenoj osobi. Ne morate baš uvek isterati samo svoje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Mogućnost da u toku dana potrošite više novca nego što ste planirali. U trošadžijskom ste raspoloženju, i pare vam samo klize iz ruku. Dobro se presaberite pre nego što potrošite sve do poslednjeg dinara. Neko danas intenzivno pokušava da pokrene komunikaciju sa vama.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Izgleda da danas vi i kolege ili poslovni saradnici pričate potpuno različitim jezicima. Postoji veliko nerazumevanje, mogućnosti za zabune i konfuziju. I u emotivnom segmentu nemojte zaključivati na prečac – itekako je moguće da se vi i voljena osoba niste razumeli dobro.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 23.05.2020.