dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 25.04.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Okolnosti u poslovnom segmentu su povoljne po vas. Veliki utrošak energije, ali i gomila obaveza koju ćete uspeti da odradite na vreme. Velika želja da osvojite jednu osobu. Pokrenite se, vaša inicijativa je sada presudna.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Nadali ste se informacijama, ali ne ovoliko dobrim. U prvom trenutku iznenađenost, a onda ste spremni da prionete na posao i napravite dogovor. Neko iz vašeg kruga prijatelja često pokazuje želju za kontaktom sa vama. Zainteresovani ste.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Neke situacije u poslovnom okruženju su vas uhvatile nespremne. Biće vam potrebno vreme da se prilagodite. Imate jako dobru komunikaciju sa jednom osobom. Ipak, njene namere su vam skrivene, jer ju je teško pročitati.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Trudite se da ostanete mirni i da dogovor sa poslovnim saradnikom ispoštujete na vreme. Neka emotivna prošlost će vam se danas često provlačiti kroz misli. Razmišljate da li da uradite nešto konkretnije po ovom pitanju.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Osećaćete se dosta rasterećeno i biti spremni da priteknete kolegama u pomoć oko nekih sitnijih pitanja. Manje finansijske povoljnosti, potencijalni priliv. Niste zadovoljni odnosom sa emotivnim partnerom, birate tišinu i povlačenje.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dok će sa nekim saradnicima sve funkcionisati savršeno, sa drugima nikako nećete uspevati da se uskladite. Emotivni partner ili neko ko vam je vrlo simpatičan, sve više vam se podvlači pod kožu i osvaja vas svakom reči i postupkom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Svesni ste da je za neke stvari potrebno strpljenje, ali vam je dosta čekanja. Dobre informacije koje dolaze vam daju nadu da je rešenje blizu. Partner će zahtevati da mu posvetite više vremena. Potrudite se da mu izađete u susret.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Raspoloženje varira. Čas ćete biti pasivni i izgubljeni u mislima, čas jurite da završite sve ono što imate od obaveza. Isijavate posebnu energiju i primećujete zadivljene poglede. Ukoliko ste u vezi – dobar kontakt sa partnerom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Nesigurnost da li da se pokrenete oko pitanja koja su vam bitna. Niste sigurni da li sada možete uraditi bilo šta konkretnije. Moguće je da ćete sačekati neki bolji trenutak. Osećate da partner nije zadovoljan vašim odnosom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Vesti i informacije stižu sa svih strana. Iako imate osećaj da vam vreme curi iz ruku, sve ćete uspeti da obavite u roku. Odličan trenutak da pokrenete priču sa nekim ko vam je interesantan. Mogućnosti novog poznanstva na poslu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Postoji mogućnost pravljenja grešaka. Fokusirajte se I organizujte bolje da biste izbegli ovakve situacije. Uživate u kontaktu sa suprotnim polom ukoliko ste slobodni. Zauzeti  – blago nerazumevanje i pomalo teške priče sa partnerom.  

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neki problem iz prethodnog perioda možete rešiti na lakši način. Pokušajte da ostvarite kompromis sa kolegom. Emotivno jak dan, kada biste trebali da pokušate da ugovorite sastanak sa partnerom ili osobom za koju ste zainteresovani.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.