dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 25.04.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan koji može biti plodonosan. Neke okolnosti su se promenile u poslovnom segmentu, situacija se ubrzala i verovatno je da danas nećete moći da „danete dušom“. Ipak, bićete više nego zadovoljni rezultatima. Komunikacija sa voljenom osobom je dobra.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Priliv pozitivne energije će biti prisutan i ovo vreme iskoristite da privedete kraju sve ono što vas je u prehodnom periodu kočilo i blokiralo od obaveza. Voljena osoba će biti iznenađena nekim vašim postupcima. Pokazujete veliku strast. Intenzivan kontakt.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Uhvatila vas je nestrpljivost. Imate osećaj da se neke situacije nikada neće pokrenuti sa mrtve tačke. Naravno, ovo je samo u vašoj glavi – izgurajte još ovaj dan, pa makar i na mišiće. Više se posvetite odnosu sa voljenom osobom, jer zajedničko vreme može biti izuzetno.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Velika gužva i presija, ali to vam samo daje snagu da zapnete još više. Dobro ćete se snaći u nekim zapetljanim situacijama i biti ponosni na sebe kako ste isplivali iz problema. Emotivno vrlo intenzivan dan. Mogućnost početka novog odnosa, zanos.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Sami ste krivi što ste ostavili da neke obaveze i situacije rešavate u poslednjem trenutku. Zato, nemojte da se nervirate, već prionite na posao. Više je nego izvesno da ćete sve obaviti na vreme. Jedna osoba iz poslovnog segmenta vam na svaki način pokazuje da je zainteresovana.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

S jedne strane vam prija veliki broj obaveza, jer ne možete da stignete da razmišljate o problemima. S druge strane pak, nikako da uspete da uhvatite malo vremena za sebe. Ako se nervirate zbog emotivne priče u kojoj ste i osećate ljubomoru, pustite stvari da prespavaju.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nikako vam ne prija što neki ljudi ne pokazuju dovoljno poštovanja prema vama. Smatrate da je njihovo ponašanje prevršilo svaku meru i danas ćete im to jasno staviti do znanja. Skloni ste da okrivljujete emotivnog partnera za sve ono što škripi u vašem odnosu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Možete biti razočarani ukoliko očekujete da neko ispuni svoje obećanje prema vama. Ne oslanjajte se na druge, jer je više nego izvesno da ćete „izvisiti“. Nestrpljivi ste da ostvarite kontakt sa osobom koja vas jako privlači. Strasti ozbiljno počinju da rade u vama.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Iako smatrate da ste sve odradili kako treba, nadređeni će vam uputiti primedbe koje ćete vi doživeti vrlo lično. Nemojte se duriti, napravite neophodne izmene. Sa voljenom osobom pokušavate da napravite dogovor, ali to danas prilično teško funkcioniše.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ako uložite sve svoje snage i energiju, privešćete kraju obaveze koje vam već dugo stoje kao kamen na glavi. Danas ste snalažljivi i možete okrenuti bilo koju situaciju u svoju korist. Osećate veliki emotivni intenzitet i strast. Dobar momenat za kontakt i susret.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Nadate se da ćete uspeti da odložite neku finansijsku obavezu, jer niste uspeli da namaknete neophodna sredstva. Danas imate tendenciju da se oko svega nervirate i to više nego što je potrebno. Pokušajte da se smirite i opustite u kontaktu sa simpatijom ili voljenom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Čini vam se da danas sve radite u apsolutno poslednjem mogućem trenutku. Osećaj da ste na kraju snaga zbog situacija u poslovnom segmentu pratiće vas tokom celog dana. Mogući su konflikti sa ukućanima – previše ste isključivi i zahtevni.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.