dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 25.05.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas ste u raskoraku sa vremenom i teško vam je da ispunite sve obaveze koje su vam nametnute. Dosta kratki rokovi, pa ćete funkcionisati kroz nervozu I žurbu. Voljena osoba se ponaša na način koji je vama nerazumljiv.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Nervirate se jer niste zadovoljni kako se odvijaju situacije u poslovnom segmentu. Vi ste uradili ono što je do vas, ostaje samo da vidite da li će na kraju sve ipak ispasti uspešno. Moguće je da vam voljena osoba zamera nešto.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Neko vas stavlja u bezizlaznu situaciju i morate da odreagujete. Nervirate se što nikako da dobijete informacije koje su vam potrebne. Danas ne uspevate da se uklopite sa voljenom osobom ni u komunikacji, ni što se susreta tiče.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Sa velikom energijom i elanom pristupate poslovnim obavezama i prija vam što šefovi primećuju vaš trud. U žurbi ste, ali stižete sve. Emotivni partner očekuje da mu posvetite više vremena, ali vi trenutno imate druge prioritete.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dan jeste pomalo naporan i stresan, ali vi uspevate da izađete na kraj sa nekim napetim situacijama, naročito u komunikaciji sa saradnicima. Niste uspeli da dogovorite susret sa osobom koja vam je interesantna.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Odredite prioritete jer bi moglo da se dogodi da se pogubite u ogromnoj količini poslovnih obaveza. Organizujte se. Verovatno je da ćete ostatak dana uzeti samo za sebe, svoje opuštanje i odmaranje, eventualno susret sa prijateljima.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Žurite, ali nikako ne uspevate da ispoštujete rokove koji su vam dati. Neko vam nudi pomoć, ali će vam u suštini više odmagati svojim prisustvom. Moguće je da ćete morati da pomerite neke dogovore u emotivnom segmentu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Malo vam je ostalo da završite jednu obavezu, žurite i jako vam smeta što vas drugi prisustvom, komentarima ili postupcima ometaju. Velika strast i mogućnost avanture. Oni koji su u vezama neće biti zadovoljni odnosom sa partnerom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Započeli ste neki poslovni projekat i želite da ga što pre privedete kraju, ali kako vreme prolazi, sve više gubite elan za rad. Ipak, uporno gurate dalje. Svoje emocije i zainteresovanost ne možete da sakrijete u kontaktu sa jednom osobom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Imate osećaj da ne možete nikako da uklopite neke stvari u poslovnom segmentu i da vam situacija izmiče iz ruku. Uzmite predah, opustite se pa nastavite ponovo. Završićete bolje i brže nego što ste to očekivali. Emotivno – dobro.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Jako se nervirate zato što nikako da privedete kraju jedan dogovor, za koji ste mislili da ćete ga odavno okončati. Ne budite impulsivni i ne požurujte drugu stranu. Nije vam jasno zašto vam se ne javlja osoba koja vas zanima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Očekujete da vas šef podrži u nekim situacijama, ali ubrzo shvatate da ćete morati sami da se izborite za ono što želite. Emotivni partner je danas prilično impulsivan i iznenađuje vas svojim postupcima. Niste navikli da se ovako ponaša.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za goveđu salatu
Prethodni artikal
GOVEĐA SALATA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.