dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 25.05.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ako danas radite, više je nego dobar momenat da privedete kraju dogovore ili završite obaveze iz prethodnog perioda. U emotivnom delu stoji zadovoljstvo i dobra komunikacija sa voljenom osobom. Organizujte i neko okupljanje sa prijateljima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Neka poslovna pitanja koja su vas opterećivala se mogu privesti kraju. Ne tovarite sebe obavezama, već pokušajte da jedan deo prebacite na kolege. Sa voljenom osobom danas možete ostvariti posebnu komunikaciju. Sve se može dogovoriti.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas ste sigurni u sebe, vaša je komunikacija sa poslovnim partnerima i saradnicima odmerena, ali i pokazujete veliku inicijativu. Odlično za dogovore svake vrste. U ovo ubrajam i emotivni deo, jer danas možete dogovoriti sastanak pa i otpočeti  nov emotivni odnos.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Videćete vrlo brzo da nemate razloga za zabrinutost kada je odnos sa nekim od kolega u pitanju. Takođe, na lak način možete završiti svoje obaveze. Vrlo dobro raspoloženje i mogućnost da ostvarite nova poznanstva preko poslovnog ili segmenta prijatelja.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ovaj dan iskoristite za dogovore, za donošenje bitnih odluka. Dovoljno ste smireni i stabilni i jasno možete sagledati sve. U emotivnom segmentu vam stoji mogućnost da upoznate nove osobe. U suštini – komunikacija sa suprotnim polom je odlična.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ako danas imate obaveza, dobro se pripremite za njih, jer nećete biti naročito raspoloženi za neke teškoće. Ovaj dan vam u suštini više odgovara za kontakte, za razgovore, za susrete, pa bi bilo bolje da se na tu stranu usmerite. Mogućnost pokretanja emotivnog odnosa.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Kontakti sa mlađim kolegama funkcionišu više nego dobro, dok ćete sa onim starijim teže komunicirati i nećete moći da pronađete zajednički jezik. Ipak, današnji dan je najbolji u emotivnom segmentu, i tu možete ostvariti sve ono što želite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Svi poslovni dogovori idu dobro. Ne samo da vi imate prave argumente, već i osobe sa kojima dolazite u kontakt itekako žele da ostvare komunikaciju i saradnju sa vama. Ista je situacija i u emotivnom segmentu – dana će vas „tražiti“ više osoba…

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neko će vam na lep način skrenuti pažnju i pomoći vam da uvidite da ste napravili grešku. Danas vam ljudi izlaze u susret po mnogim pitanjima i imate neke srećne okolnosti na svojoj strani. Želećete da što pre ostvarite kontakt sa osobom koja vam se dopada.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Sve vezano za posao i za dogovore danas funkcioniše baš po vašim željama. Nemojte čekati, nemojte odlagati za drugo vreme jer je sada pravi trenutak da se pokrenete. I u odnosu sa emotivnim partnerom možete pronaći zajednički jezik.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas nikako nemojte biti neaktivni. Vaša inicijativa je potrebna, šta više – neophodna u svim segmentima gde želite da postignete uspeh. Nema vremena za čekanje. Napravite prave poteze i ostvarite ono što hoćete.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Kontakti sa prijateljima, ali kroz poslovni segment donose vam veliko zadovoljstvo. Svesni ste da ste dobili čvrsta obećanja i da situacije idu u onom pravcu koji želite. I emotivno je ovo vrlo uspešan dan – konačno dolazi do susreta koji ste toliko želeli.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.