dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 25.06.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ovo je dan kada možete privesti kraju dosta toga, ali budite sigurni – sve situacije će vas maksimalno iscrpeti. Ljudi sa kojima dolazite u kontakt danas previše zahtevaju od vas, pa možete biti nervozni i napeti. Emotivni partner postavlja zahteve koje vi niste sigurni da li možete da ispunite.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Zabrinuti ste u kom će pravcu krenuti neke situacije u poslovnom segmentu. Sve izgleda vrlo obećavajuće i samo se nadate da se u poslednjem trenutku nešto ne postavi kao prepreka. Ispunjenost u kontaktu sa voljenom osobom. U odličnom ste raspoloženju, prosto zračite.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Iako je nešto izgledalo na prvi pogled lako, ispašće da ćete morati da se žestoko potrudite da biste završili posao. Postavljate sebi prevelike zahteve – poneki put idete suviše u „sitna crevca“. U odnosu sa voljenom osobom danas struji previše nervoze. Ne sedite kod kuće, izađite – bolje ćete se osećati.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Iako vama danas vaši postupci izgledaju kao potpuno korektni i uobičajeni, više je nego evidentno da njima provocirate one sa kojima dolazite u kontakt. Drugi vas mogu smatrati napornima i osobom koja misli da je uvek u pravu. Previše očekujete od susreta sa nekim, nemojte se razočarati.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas je moguće da će na dnevni red doći sve ono što je do sada bilo u zastoju. Odjednom ćete se naći preplavljeni obavezama koje morate završiti, dok u isto vreme imate više sastanaka na koje morate otići. Komunikacija sa nekim je prosto „uzavrela“. Samo se čeka momenat za pravi pokret.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas nema ništa lagano. Sve će u poslovnom segmentu funkcionisati „na gurku“ i kroz veliki stres. Pokušajte da se ne pogubite u potpunosti u dešavanjima i informacijama koje vas sa svih strana zatrpavaju. Voljena osoba vam ne govori ono što želite da čujete.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

I privatne i lične obaveze danas su svuda oko vas. Povremeno nećete znati na koju pre stranu da se okrenete i čemu da posvetite pažnju, date prioritet. I odnos sa voljenom osobom ne funkcioniše lagano – red ljubavi, red nerviranja. Moguće su i rasprave. Budite spremni na kompromis.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Muče vas neki dogovori ili eventualno problemi sa papirima. Svesni ste da ste nekim svojim potezima možda napravili problem. Pokušaćete da sredite onoliko koliko je to u vašoj moći. Neke stvari su stigle do tačke ključanja u odnosu sa voljenom osobom. Možete biti dosta neprijatni.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas ćete se jako angažovati oko svega onoga što ste do sada zapostavljali ili što je bilo pod nekom formom blokade. Ako očekujete pomoć drugih, to bolje otpišite odmah. Sve ćete morati sami. Voljena osoba ima neke primedbe na račun vaših prijatelja. Ovde ćete se teško usaglasiti.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas su mogući problemi u komunikaciji sa autoritetima ili nadređenim osobama. Takođe, teško ćete uspevati da usaglasite privatne obaveze sa onim poslovnim. Partner vam itekako može zameriti ako ne ispunite neko obećanje koje ste mu dali. Mogućnost rasprave.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Vi ste u dosta dobrom raspoloženju i bez većih nerviranja ćete preći preko situacija koje će se dešavati. Iako vam nije milo što se neke stvari odlažu ili što dolazi do promena u dogovorima, to uspevate da prevaziđete. Iako mislite dobro, vaše reči mogu voljenu osobu vrlo nezgodno „ubosti“.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Nerviranje zbog finansija. Moguće je da je neplanirano došlo do odlaganja isplate koju ste očekivali ili vam je pak deo finansijskog kolača zakinut. Nešto jača nervoza na poslu danas. Veliko uzbuđenje i nestrpljivost povodom susreta sa jednom osobom.

Izvor :link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 29.11.2020.