dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 25.06.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Imate dobre poslovne situacije pred sobom ili zanimljive predloge, ali niste sigurni da li da sada povlačite bilo kakav konkretan potez. Najbolje je o svemu ovome još razmisliti. Nećete moći da ostvarite ono što ste planirali u privatnom segmentu.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Porast dobrog raspoloženja i lakša situacija u svim segmentima. Nema mnogo vajde od vaših planova danas – ići ćete tamo gde vas povuče trenutna situacija. Može biti vrlo zanimljivih, iako u potpunosti neočekivanih dešavanja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Neko vam primedbama smeta da se usredsredite na obavezu ili posao koji ste otpočeli. Videćete i sami da će i pored dobrog raspoloženja, sve planirano ići na mišiće. Nemogućnost ostvarivanja dogovora kojem ste se veoma radovali.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Probudili ste se raspoloženi, svesni lepih dešavanja koja su pred vama. No, moraćete da promenite svoje planove, jer će neke neočekivane poslovne situacije uskočiti preko reda. Ipak, ostaće vam drugi deo dana za provod.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Uzdržavate se da nekim ljudima ne kažete sve ono što mislite o njima. Ako se i voljena osoba prema vama postavi na neki nezgodan način – e, onda će vam stvarno biti svega dosta. Idite malo prošetajte, rashladite glavu, izduvajte se.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neko se trudi da vam pokvari raspoloženje, ali ćete ga vi iskulirati. Zaista nemate vremena da se nervirate zbog nebitnih ljudi i njihovih nebitnih komentara. Napravili ste dogovor koji vam je važan, i želite da se posvetite sebi.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Na korak ste do nekog dogovora ili završetka ozbiljne poslovne obaveze, ali u poslednjem momentu se može desiti zastoj. Prijatelji vam pomažu da rešite jednu situaciju sa voljenom osobom i mogu vam dati podršku ili pravi savet.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Bićete zatrpani obavezama preko glave. Pošto ne želite da odustanete od planova o zabavi ili susretu sa voljenom osobom, pokušavaćete da sve uklopite. Danas to neće ići lako, izgleda da ćete od nečega morati da dignete ruke i odustanete.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vi kao da ste namerno ostavili da bitnu poslovnu obavezu završite u poslednjem trenutku. Zato ćete sada da se nervirate i rastrčite na sve strane a pitanje je da li ćete uspeti. Ako ste slobodni – udvara vam se više osoba.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Sve što je bilo bitno uradili ste, i sada natenane otežete neku redovnu obavezu, čekajući da prođe vreme i da se posvetite ličnim prioritetima. A oni su danas itekako veliki – Jarčevima stoje vrlo, vrlo zanimljive ljubavne situacije.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Unosite zabunu u kolegijalno okruženje svojim ponašanjem i promenljivošću, ali se vi ne uzbuđujete oko toga. Ko se prilagodi, prilagodi se. Vi nemate nameru da se uklapate. Ali, zato ćete prema voljenoj osobi biti popustljivi i u dobrom raspoloženju.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

U dogovoru ili kontaktu sa saradnikom koji ste željno iščekivali, došlo je do velikih promena od kojih vam neke ne prijaju. Spremite se da se prilagođavate novonastalim situacijama u hodu. Nesigurnost i pojačana sumnja prema partneru.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.