dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 25.07.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Nervoza u prvom delu dana verovatno je posledica naporne sedmice koja je za vama. Malo ste energetski iscrpljeni i bilo bi dobro da makar prepodne provedete više se odmarajući ili u nekim aktivnostima koje vas opuštaju.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Najbolje bi vas opustio kontakt sa emotivnim partnerom, ali danas će sa njim biti teško ostvariti dogovor, jer je nervozan ili okupiran svojim obavezama. Moguće je da ćete u popodnevnim ili večernjim satima ipak ostvariti željeni susret.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

U potpunosti ste zaboravili na obećanja koja ste dali i moraćete da završite obaveze koje ste sami sebi nametnuli. Ovo će vam definitivno promeniti neke planove, pa je moguće da ćete ih samo delimično ostvariti. Bolje raspoloženje predveče.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Nemogućnost da ostvarite pravi kontakt sa voljenom osobom, a moguće je da će i u partnerskim odnosima biti napetosti i povremenih rasprava. Vi lično se osećate nesigurno, pa možete previše pritiskati partnera.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Trudite se da izađete u susret voljenoj osobi i da ispunite neke njene hirove, ali nikako da dođete do zadovoljavajuće komunikacije i odnosa. Možda je bolje da se malo povučete i pustite je da sama sa sobom reši ono što je muči.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Teško ostvarujete razumevanje i moguće je da će dolaziti do bespotrebnih rasprava sa onima koji su vam najbliži. Imate osećaj da emotivni partner ne zna šta želi i jako vas nervira svojim ponašanjima. Ne odustajte od pokušaja da raščistite stvari na miran način.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Interesi i obaveze vas i emotivnog partnera se danas ne uklapaju. Vi biste jedno, voljena osoba nešto potpuno drugačije. Možete bez razloga biti povređeni njenom isključivošću i insistiranjem na svojim stavovima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Sto stvari biste danas odjednom, a i sami ste svesni da to tako ne može da funkcioniše. U prvom delu dana ćete sebi nametnuti toliko toga, da povremeno nećete znati gde udarate. Najbolje bi bilo da ovo vreme iskoristite da se odmorite i opustite.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Prijatelji ili emotivni partner imaju svoje planove, a vas nisu ni pitali da li vam ti planovi odgovaraju ili ne. Od vas se očekuje da se uklopite, ali ste vi trenutno suviše tvrdoglavi za tako nešto. Ili ćete isprovocirati raspravu, ili ćete se u potpunosti povući i ućutati.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neplanirano ćete potrošiti više novca od onoga što ste namerili. Blago neraspoloženje u prvom delu dana, jer ćete se iznova i iznova prebrojavati i nervirati zbog svojih propusta. Bolje bi bilo da ovaj dan iskoristite za druženja ili izlazak.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas ste rešili da provedete dan onako kako to vama odgovara. Nemate nameru da se uklapate u tuđe vreme, neka se oni uklope u vaše. Iako ćete izazivati nervozu kod drugih ljudi, ipak ćete se na kraju provesti dobro.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neki vaši strahovi ili problemi mogu isplivati na svetlost dana. Moguće je da će vam odgovarati da se povučete i da budete sami sa sobom, jer ćete na taj način najbolje uspeti da se smirite i stabilizujete. Emotivne kontakte odložite za kasno popodne ili večernje sate.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

KOKTEL WHITE RUSSIAN
Prethodni artikal
KOKTEL WHITE RUSSIAN

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.