The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Nemojte previše preispitivati svoje postupke iz prethodnog perioda, naročito ako su one vezane za emotivnog partnera ili člana porodice. Umesto da se vraćate u prošle probleme, bolje im sada pokažite koliko vam znače i koliko vam je stalo do njih.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Pomalo ste umorni i statični i najviše će vam odgovarati da danas provedete vreme kod kuće, okruženi osobama koje volite. Ako vam ta varijanta ne odgovara, razmislite o tome da sa dragim osobama odete do obližnjeg izletišta. Provešćete se dobro i biti bolje volje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Verovatno danas imate više društvenih obaveza na kojima ste obećali da ćete se pojaviti. Teško će vam biti da uklopite sve ovo i računajte slobodno na to da ćete se na kraju dana osećati kao izduvan balon. No, ipak ste završili sve ono što ste planirali – i to je nešto.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Razmišljate o nekome ko možda nije blizu vas ili sa kim ste odavno prekinuli kontakt. Moguće je da će vas danas uhvatiti potreba da se javite, da pošaljete poruku, da toj osobi na bilo koji način date do znanja da je niste zaboravili. Razmislite dobro pre nego što nešto uradite....

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas ste rešili da ceo dan provedete van kuće, da se odmorite, opustite i provedete sa nekim ljudima koji su vam važni. Spremite se da potrošite veću sumu novca, jer nećete moći da kažete „ne“ ni sebi, a ni drugima. No, verujte – sve ono što potrošite je minorno u odnosu na to kako ćete se provesti!

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Odnos sa voljenom osobom je odličan, pred vama je jedan lep dan ispunjen ljubavlju i dobrim provodom. Nije mi jasno samo zašto se vi, i pored svega dobrog što vam se dešava, sada opterećujete nekim nebitnim pitanjima? Ostavite to za drugi dan i posvetite se dragoj osobi!

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Planirali ste da opušteno i natenane provedete ceo dan. Vaši planovi su lepi, ali teško izvodljivi – mislim da su vam ukućani priredili jedno iznenađenjce. Ne baš prijatno, da se ne lažemo – očekuju od vas da im se posvetite i ispunite nešto što ste obećali, a na šta ste vi već odavno zaboravili....

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas vas drmaju jake strasti, jake potrebe, jake želje i čežnje. Korak vam fali do toga da uradite nešto za šta ste se sami sebi zarekli da nećete. Da se razumemo – ovo se vezuje za emotivni segment i u pitanju je osoba kojoj ne možete nikako da odolite, koliko god se trudili i pokušavali da se sklonite....

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Zarad privatnih ili porodičnih obaveza nećete moći da ispunite obećanje dato voljenoj osobi. Jasno vam je da je neraspoloženje druge strane sada potpuno opravdano, ali trenutno ne možete uraditi ništa da biste popravili i sredili situaciju. Moraćete da ostavite susret za neki drugi dan.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Malo ste nervozni jer vam je neko od članova porodice nametnuo obavezu koja vam baš i nije mila, a i ne uklapa se u ono što ste vi isplanirali za danas. Budite odgovorni prema onima koji računaju na vas, ostaće vam dovoljno vremena u popodnevnim i večernjim satima za vaše lične dogovore.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ako ste danas rešili da potrošite sve pare koje imate – samo napred. Otići ćete u provod, ili u šoping i evidentno je da ćete se vratiti bez dinara u džepu. No, bar je bitno da ćete se provesti odlično, biti sa nekim dragim ljudima i sa osmehom na licu tokom celog dana.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

I od vas se danas očekuje da posvetite svoje vreme porodici. Možda baš i niste u nekom posebnom raspoloženju za to, možda biste više voleli da se posvetite sebi....ali šta da se radi. Neko blago neraspoloženje u kasnim večernjim satima, moguće je da ste emotivniji nego inače.

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: