The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Imate dobru volju da rešite neke situacije u poslovnom segmentu, ali je moguće da se danas neće doći do rešenja. Nesigurni ste šta da uradite po pitanju bitnih situacija koje vas muče. Strpite se i sačekajte. Na prvi pogled dosta komplikovani trenuci sa voljenom osobom. Ne potencirajte na raspravama.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

U dobrom ste raspoloženju za posao, pa možete preuzeti na sebe više nego što je to realno potrebno. Ne odrađujte tuđe obaveze, jer postoji tendencija da zapostavite nešto što je vama važno. Teži dogovori sa voljenom osobom. Nećete uspeti da se uskladite po pitanju planova.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Uzbuđenost zbog nekih informacija koje dolaze do vas, moguće i po pitanju kraćeg poslovnog putovanja. S druge strane, previše razmišljate o svakom svom potezu. Opustite se malo. Velika želja za otvorenom i iskrenom komunikacijom sa voljenom osobom. Ipak, druga strana nešto „koči“.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Blaga nesigurnost i napetost zbog nekih promena koje su u poslednjem momentu poslovni saradnici uveli u vaš dogovor. Nema razloga za rasprave, ali ni za opterećenost. Ovo je samo na prvi pogled komplikovano. Nesigurni ste kako da pokrenete na pravi način razgovor sa jednom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas nije pravi momenat za neke bitnije poslovne odluke. Moguće je i da ćete imati veće troškove, vezane za privatni posao ili porodični dom. Voljena osoba vam zamera na preteranom kritizerstvu i sitničarenju. Razmislite, možda ovo i nije toliko daleko od istine.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Mogući su neplanirani troškovi, a ako računate na neki novac – verovatno ćete do poslednjeg momenta biti nesigurni da li ćete ga uopšte i dobiti. Niste zadovoljni odnosom nekih kolega prema vama. Pokazujete nezadovoljstvo nekim partnerovim postupcima. Stoji nervoza.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas vam može biti ponuđena više nego dobra poslovna prilika, ali ste vi u velikom razmišljanju šta i kako dalje da činite. Ovo se ne uklapa u vaše planove, a moguće je i da ćete natovariti na sebe veću količinu obaveza. Previše očekujete od jedne osobe. Sagledajte je malo realnije.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Pred vama je jedan mutan i čudan dan. Čini vam se da nikako ne uspevate da otkrijete ono što vam je važno, vezano za poslovni, ali i za emotivni segment. Nesigurnost šta uraditi na dalje. Imate osećaj da ništa ne ide u skladu sa vašim željama i planovima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Svesni ste da se neki ljudi baš i ne ponašaju najkorektnije prema vama ali trenutno ne želite da dižete „dževu“ oko toga. Sada vam je jedino važno da obavite na vreme ono što ste preuzeli na sebe. Voljena osoba preteruje po nekim pitanjima, ali se trudite da održite korektnu komunikaciju.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ovaj dan vam je važan, jer tokom njega možete obaviti bitne razgovore ili uspostaviti komunikaciju sa nekim ko vam je poslovno potreban. Ipak, stoji da će vas dešavanja u potpunosti iscrpeti. Moguće je da ćete morati da odložite susret koji ste dugo iščekivali zbog potrebe za odmorom i snom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Žurite da sve završite na vreme i kako dan bude odmicao, samo ćete ubrzavati tempo. Vodite računa o greškama koje su itekako moguće...jer će vas one samo vratiti na početak. Dobar dan za flertovanje, ali ne očekujte ništa konkretnije – sve će se završiti samo na podbadanju i šarmantnim porukicama...

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pitate se koliko možete da verujete nekim ljudima u vašem okruženju. S druge strane i vaša su ponašanja čudna, pa će se kolege pitati šta vam se dešava....Nesigurni ste po pitanju voljene osobe – čini vam se da izbegava neka vama važna pitanja. Sačekajte bolje vreme za ozbiljne razgovore.

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: