dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 25.10.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Pomračenje Sunca i mlad Mesec je u vašem polju krize, promena. Neke prilike kojima ste se radovali ili ste ih očekivali mogu vam se izmaći iz ruku u poslednjem momentu. U emotivnom segmentu postoji opasnost da narušite odnos sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Mlad Mesec i pomračenje su u vašem polju emotivnih i poslovnih partnerstava. Današnji dan doneće probleme sa nadređenima, ali i teško ostvarivanje planova. U emotivnom segmentu postoji opasnost od većeg razmimoilaženja sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Mlad Mesec pada u vaše polje poslovnih obaveza i svakodnevice. Prilično naporan dan je pred vama, potrebno je da budete posvećeni i skoncentrisani. Možete se razočarati jer shvatate da osoba koja vam se dopada ne reaguje na vaše pokušaje.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Današnji mlad Mesec pada u vaše polje ljubavi, kreativnosti, zabave, talenata. Nešto lošije raspoloženje jer shvatate da nećete moći da ostvarite ono što ste planirali. U emotivnom segmentu sa voljenom osobom napetiji momenti. Mogućnosti za rasprave.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Mlad Mesec pada u vaše polje doma i porodice, stabilnosti. Tokom dana potrebno je posvetiti se ličnim prioritetima i obavezama. Moguće je da ćete biti potrebni nekom od članova porodice. Emotivno – stoji veliko nezadovoljstvo trenutnom situacijom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

U polju komunikacije, dogovora, kratkih putovanja pada današnji mlad Mesec. Bitno je da što se posla tiče, napravite pravu komunikaciju sa saradnicima, mada je moguće da će to funkcionisati uz komplikacije. Nerazumevanje sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

U vašem polju novca danas imate poziciju mladog Meseca. Moraćete na ozbiljan način da sagledate ono što ste postigli do sada i da vidite kakve je promene neophodno napraviti. Zabrinutost zbog finansija. Emotivno nesigurnost i distanciranost.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

U vaše polje ličnosti pada današnji mlad Mesec I pomračenje Sunca. Vreme je da napravite konkretne promene kod sebe, jer ste svesni da kasnite po pitanjima koja su vam važna, bez obzira da li su ona vezana za poslovni ili emotivni segment.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

U vašem polju podsvesti, tajni, strahova – pada današnji mlad Mesec. Shvatate da sa nekim planovima, ali i sa nekim osobama morate raskrstiti. Pokušavate da racionalno razmislite o postupcima emotivnog partnera, ali vam oni i dalje ostaju nejasni.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Mlad Mesec tokom ovog dana pada u vaše polje prijatelja. Moguće je da ćete morati nekim osobama da „zatvorite vrata“ obzirom da se nisu pokazali kao vredni truda i odani vama. U emotivnom segmentu nikako da dobijete ono što priželjkujete.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Mlad Mesec pada u vaše polje pozicije, karijere, nadređenih. I ovaj dan, ali i naredni period može doneti probleme u komunikaciji sa šefovima, ali i veliki napor da ostvarite one pozicije koje priželjkujete. U emotivnom segmentu nezadovoljstvo.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Mlad Mesec je danas u vašem polju inostranstva, planova, ekspanzije. Shvatate da teško da ćete uspeti da ostvarite ono što priželjkujete i da su potrebne veće promene. Emotivno – nećete uspeti da ostvarite dobar odnos sa voljenom osobom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.