dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 25.11.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neko od poslovnih saradnika danas pojačava svoj pritisak na vas. Imaćete problem da se sa ovom osobom uskladite, I to sve više kako dan bude odmicao. Sve ovo će vam izazivati dodatno nervozu I verovatno ćete biti napeti u kontaktu sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vi danas možete uraditi mnogo više od onoga što ste planirali, a idu vam I neki zanimljivi novi kontakti I osobe sa kojima biste mogli da napravite dogovor. Voljena osoba vam danas možda zamera zbog nečega ili pak traži da joj “progledate kroz prste” po nekom pitanju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas će biti neophodno izvršiti promene u organizaciji posla. Očigledno je da ćete morati da deo obaveza prebacite na kolege, I ne očekujte da će se oni obradovati. No, rečiti ste I ubedljivi, pa ćete učiniti da sve ovo prođe dosta lako. Rečitost primenite I u odnosu sa partnerom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Otkako ste u toku jučerašnjeg dana ili danas u toku prepodneva završili jednu veću poslovnu obavezu – ljudi ne mogu da vas prepoznaju. U potpunosti ste se opustili, u odličnom ste raspoloženju i sa osmehom na licu tokom celog dana. Dobar dan za izlazak, za društvo, ali i za nova poznanstva.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas imate odličnu komunikaciju sa ljudima sa kojima radite pa je vreme da zatražite uslugu ili da na bolji način organizujete osobe sa kojima radite. Drugi su spremni da vas saslušaju i podrže. Sa emotivnim partnerom danas će biti potrebno više prilagođavanja.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Vi biste danas zaista želeli da završite sve poslovne obaveze koje imate, ali nekako vam se ni malo ne radi i gledaćete da izvrdate sve ono što možete. Vama je sada potrebna emocija, potrebna vam je voljena osoba ili kontakt sa simpatijom. Ljubav je na prvom mestu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ovo je dan koji donosi veliku i podsticajnu energiju. Baš iz ovog razloga ćete verovatno natovariti sebe obavezama, pa je moguće da čak nešto nećete uspeti ni da završite. Velika potreba da se osobi koja vam je simpatična predstavite u najboljem mogućem svetlu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas verovatno možete doći u sukob sa osobama sa kojima radite ili sa kojima ste često u kontaktu. Naporan dan je pred vama, nemojte dodatno da ga komplikujete. Pokušajte da usmerite razmišljanja ka emotivnom partneru i susretu sa njim.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas ste priveli kraju veliku poslovnu obavezu ili projekat, koja vam je oduzimala puno vremena. Vi lično ste zadovoljni, videćemo šta će reći nadređena osoba po ovom pitanju. Kulirate pozive i pokušaje jedne osobe jer ne želite da vaš emotivni partner posumnja u vas.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Umećete danas da pokažete najbolje od sebe, da predstavite na pravi način svoje zasluge ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Takođe ćete imati nameru da posvetite više vremena voljenoj osobi, ali je pitanje da li će ona moći da se uklopi sa svojim obavezama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ako želite da rešite jednu problematičnu situaciju, verovatno ćete morati da neke stvari ispravljate u hodu i na brzinu. Doduše, sada vam to nije teško – samo da ovu obavezu skinete sa vrata. Blago manipulišete voljenom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas će vam usluga ili podrška od strane kolege ili prijatelja u velikoj meri pomoći da prevaziđete jednu napetu poslovnu situaciju. Dan koji je odličan za izlaske i zabavne aktivnosti. Danas takođe možete upoznati i nekog ko bi vam se svideo na prvi pogled.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za domaće bajadere
Prethodni artikal
DOMAĆE BRZE BAJADERE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 01.12.2020.