dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 25.11.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Situacije na poslu su se pokrenule i povremeno nećete znati čemu pre da se okrenete. Prija vam ovo veliko angažovanje, ali ste u isto vreme zabrinuti da li ćete uspeti sve da završite. Komunikacija sa voljenom osobom je dobra.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Priliv pozitivne energije i danas ćete lakše izlaziti na kraj sa obavezama. Drugačiji pristup problemima pomaže vam da brže dođete do cilja. Voljena osoba će biti iznenađena vašom inicijativom, ali pokazuje koliko joj prija što joj se posvećujete.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Uhvatila vas je nestrpljivost. Ne možete više da čekate da se neke situacije odugovlače i prolongiraju, i insistiraćete da druga strana završi svoje obaveze prema vama. Dan kada je moguće novo poznanstvo koje će vas pokrenuti na akciju.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Vreva i gužva na poslu vam u isto vreme smetaju, ali i čine da se i vi aktivirate što više možete. Uspevate dobro da se snađete i budite sigurni da ćete završiti planirano na vreme. Odličan dan za susrete sa osobama koje su vam interesantne.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Uspeli ste da završite posao u poslednjem trenutku i možete da se opustite. Doduše, ovo opuštanje će biti kratko, jer su novi zadaci ispred vas. Jedna osoba vam posvećuje svoju punu pažnju i ne možete da poreknete da vam to jako prija.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Iako je posla danas preko glave, prija vam toliko angažovanje. Doduše, drugi će vas ometati svojim upadicama, pa će vam biti potrebno mnogo strpljenja. Vreme je za izlazak sa voljenom osobom, nemojte provesti veče kod kuće.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Iako ste želeli da neke obaveze ostavite za narednu sedmicu – moraćete da se prihvatite posla. Skloni ste da okrivljujete druge za nešto što ste vi uradili. Smeta vam što se prijatelj meša u vaš emotivni odnos i skrenućete mu pažnju da to ne radi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Očekujete da neko danas ispuni obećanje i pomogne vam, i više je nego verovatno da će to i učiniti. Drugi su danas skloni da vam čine usluge. Nestrpljivi ste da se susretnete sa nekim ko vas privlači, jer tu osobu ne možete da izbacite iz misli.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Iako ste svoje obaveze odradili kako treba, poslovni partner nije zadovoljan. Ne dopada vam se što su njegove reakcije burne, iako realno nema nikakvog razloga za to. Pokušajte da napravite kompromisno rešenje, mada će to danas biti teško.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ono što se dešava u kolegijalnom okruženju ne prija vam i donekle kvari vaše planove. Moraćete da se snalazite u situacijama koje niste očekivali. U kasnim popodnevnim ili večernjim satima moguća su prijatna iznenađenja i uzbudljiva dešavanja.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Svesni ste da bi trebali da se posvetite obavezama, ali trenutno su vam misli na drugoj strani. Okupirani ste finansijskim prilivom kojeg nestrpljivo očekujete. Takođe,  jedva čekate nastavak komunikacije sa osobom koja vas je privukla.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas ćete sve raditi u poslednjem trenutku. Pokušajte da se organizujete. Vodite računa o troškovima i pokušajte da ne „bacate“ pare na nepotrebne sitnice. Duboka emocija i potreba da sa voljenom osobom provedete što više vremena zajedno.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.