dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 25.11.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Više posvetite pažnju poslovnom segmentu – od vas se danas očekuje maksimalna posvećenost i angažovanost. Ovo je prilika da pokažete šta umete, nemojte biti lenji. Postoji šansa da naletite na bivšu ljubav ili da vam se ona javi.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Pred vama je poslovno vrlo jak dan, nemojte se ustručavati da pokažete ono što znate. Slobodno pokrenite pitanja koja su vam bitna, bilo da se ona vezuju za poslovni ili emotivni segment. Postoji dobra šansa da dobijete odgovore.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Možda vam energija ovog dana baš i ne prija, jer osećate da ste pod pritiskom a to vam izaziva nervozu – ali ćete se truditi da se to na vama ne vidi i biti na visini zadatka. Voljenoj osobi pružite veću podršku, to joj je sada neophodno.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas budite odgovorni i posvećeni onome što radite, a to će vas povremeno iscrpljivati i umarati. Nemojte raditi sve odjednom, odredite prioritete. Nema razloga za zabrinutost kada je voljena osoba u pitanju – slede vam lepi momenti.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Imate velika očekivanja i od ovog dana, ali i od nekih situacija i osoba u poslovnom segmentu. Ne budite razočarani ukoliko ostvarite samo jedan deo. Voljena osoba je spremna da vam se prilagodi i izađe vam u susret po mnogim pitanjima.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Mogu se otvoriti prilike kojima se već dugo nadate ili oko kojih se dugo vremena angažujete. Stupate u kontakt sa osobom koju poznajete od ranije – ovo može biti lep susret, ispunjen dobrim raspoloženjem i energijom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Osećate se stegnuto u nekim situacijama, ali ste svesni da morate pokazati maksimalan nivo odgovornosti. Trudite se da opravdate poverenje koje vam je dato. Lepi zajednički momenti sa partnerom vas opuštaju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ukoliko danas i bude nekih prepreka na vašem putu, vi nemate nameru da odustanete od svojih ciljeva. Uglavnom će vaši planovi funkcionisati više nego dobro. Dobri i lepi emotivni trenuci sa voljenom osobom. Mirni ste i zadovoljni.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Manje distrakcije su ispred vas u prvom delu dana. Moguće je da ćete morati da se sklonite od osoba koje vam odvlače pažnju. Između osobe koje volite i vas danas postoji razumevanje, dobri dogovori i lepi zajednički trenuci.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Pribojavate se kako će se neke situacije rešiti ili kako će se odraziti na vaše poslovanje. Nemate razloga za brigu – vrlo brzo ćete uvideti da sve ide po vašim planovima. Kontakt sa osobom koju volite vas ispunjava i donosi vam dobro raspoloženje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas se lakše nego inače uklapate i sa ljudima, ali i sa poslovnim obavezama i zahtevima koji su pred vama. Rešeni ste da sve obavite na vreme i to će tako i biti. Razmišljate u kom pravcu ide odnos sa emotivnim partnerom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pratite situaciju u poslovnom segmentu i budite spremni da odreagujete na vreme. Postoji šansa da napravite značajne poslovne promene. Sa voljenom osobom lako dolazite do dogovora i kompromisa. Sve ide nekim svojim, mirnim tokom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.