dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 25.12.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Veliki teret ste uspeli da skinete sa sebe. Čak I danas će vam koncentracija biti na vrhuncu, pa birajte najpre da odradite one poslove u kojima vam je potrebna najveća fokusiranost. Ako danas budete izašli sa partnerom, sledi vam dobro raspoloženje.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ako želite da se neke stvari urade ili da se problem reši ne smete očekivati da druga strana sama  shvati šta vam je u mislima. Ponekad  ćutite, nadajući se da će drugi razumeti šta trebaju da urade. Ako vam nešto smeta, izvolite pa progovorite.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

 Toliko posla ste preuzeli na sebe da je pitanje kako ćete I da li ćete uspeti da završite ono što ste namerili. Ne propuštajte priliku I poziv na susret, izlazak ili neko slavlje koje onako dosta iznenada “upada” u vaš raspored.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Već vam je svega preko glave, a najviše besciljnih razgovora sa osobom kojoj uzalud pokušavate da objasnite u čemu greši. Verovatno je da ćete dići ruke I odraditi posao umesto nje. Emotivni partner će proći kao bos po trnju ukoliko vas bude nervirao.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Još jedna sjajna prilika za vas, koja doduše ide kroz mnogo posla I obaveza, ali ćete ih vi završiti u rekordnom roku. Potpuno ste sposobni da rešite I najkomplikovanije probleme. Od osobe koju ste skoro upoznali dobijate poziv za izlazak.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ako ne radite, iskoristite vreme da obavite lične poslove I završite obaveze koje ste obećali. Ukoliko ipak imate obaveza na poslu – budite svesni da ono što uradite danas može biti proveravano tokom naredne nedelje. Ne dozvolite sebi greške…

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Kako dan bude odmicao izlazićete iz lošeg raspoloženja I shvatiti da ste neke stvari prenaduvali I opteretili I sebe I druge. No, bitno je da ste sada u miru I da ćete više pažnje obratiti na ono što radite, ali I na to kako se ponašate prema ljudima koji vas vole.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Izgleda da vam se ovih dana sve namešta I ide u vašu korist. Umećete vi to da iskoristite, a iskreno I smatrate da ste zaslužili posle svega kroz šta ste prošli u prethodnom periodu. Odličan je dan I da se sa emotivnim partnerom porazgovara….

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Sve vam polazi za rukom, a taman ćete moći I komunikaciju koja je sa nekim klackala da dovedete u red. Ovo može biti razgovor sa nadređenom osobom, ali I sa emotivnim partnerom. Dobro ste raspoloženi I bićete spremni da pređete preko tuđih grešaka.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas rešavate zaostalu problematiku, ne zato što to želite, već zato što imate dovoljno mira. Moguće je da ste čak deo posla odneli kući da biste mogli u potpunosti da mu se posvetite. Ovo će ići brzo I veče može biti samo za vas I voljenu osobu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Još se oporavljate od posledica jučerašnjeg dana I iskreno se nadate da danas nećete proći slično. Ne brinite se, ovo je dan kada ćete moći da završite ono što ste juče propustili, a imaćete vremena I da se vidite sa osobom koja vam je bitna.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Još uvek vas neke stvari muče, ali više ne želite da se opterećujete njima. Imaćete dosta posla I potrebna vam je koncentracija I organizovanost da biste sve uspešno odradili. Neka forma hladnoće koja postoji između vas I partnera može biti rešena.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Prethodni artikal
TORTILJA MEXICANA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.