dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 25.12.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neke zaista lepe šanse se mogu otvoriti pred vama danas. Potrudite se da pratite situaciju. Nemojte svojom ishitrenošću i nervozom pokvariti mogućnosti koje su vam pružene. Dobri kontakti sa prijateljima, ali i sa suprotnim polom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Izbegavajte da dogovarate bilo kakve ozbiljnije ili planove, jer ništa neće ići kako ste zamislili. Imaćete otvoren razgovor sa voljenom osobom. Veliki planovi I mogućnost pokretanja ozbiljnih dogovora po pitanju budućnosti veze.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Zastoji ili promene u dogovorima. Iako će vas ovo pomalo nervirati ili iscrpeti, ipak je pred vama podsticajan i živ dan.  Dan kada se lako dogovarate sa voljenom osobom. Dobro za izlaske, ali i za kraća putovanja. Potrebno vam je da se opustite.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ako budete insistirali da stvari radite samo na svoj način, možete doći u sukob sa onima oko vas. Potrebno je više prilagođavanja I kompromisa. Voljena osoba vas tokom popodneva može obradovati lepim vestima.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Budite nešto tolerantniji. Ovo naročito važi u odnosu sa voljenom osobom, koja je nešto neraspoložena I nespokojna. Sa malo truda i volje, početna nervoza se lako može pretvoriti u dogovor i mnogo interesantnih momenata.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Izuzetne mogućnosti se mogu otvoriti pred vama. Neke ponude ili pomake na bolje jeste očekivali, ali možete I sami biti iznenađeni onim što vam je predloženo. Iako nije radni dan, biće poslovnih aktivnosti. Mogućnost da pokrenete zanimljivo poznanstvo.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ako pametno iskoristite ovaj dan možete I sami ostati zatečeni količinom pozitivnih dešavanja. Ne budite nestrpljivi, saslušajte šta vam sagovornik govori. Dobar dan za nove početke, nove dogovore. U ljubavi se sada osećate sigurno I stabilno.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Snaga vaše ličnosti danas itekako može doći do izražaja. Imate veliku energiju I potrudite se da je mudro iskoristite, za svoje ciljeve. Ne dozvolite da vas impulsivnost vrati korak unazad. Svesni ste kakav ste utisak ostavili ne jednu osobu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neke osobe oko vas su zahtevne, ali vi ste spremni da ovo prevaziđete I ostvarite ono što ste planirali. Trudite se da voljenu osobu podržite I da joj date dodatnu snagu. Izuzetno lep dan za ljubavna dešavanja. Iskoristite ga.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dobijate ponudu o kojoj bi vredelo razmisliti. Iako nije radni dan, neke informacije koje se vezuju za posao ili za novac dolaze do vas. Preduzmite inicijativu I u emotivnom segmentu – sve vam danas ide od ruke. Voljena osoba vas podržava.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Odlično raspoloženje koje ćete najviše želeti da podelite sa prijateljima, ali I sa emotivnim partnerom. Nemojte samo biti hiroviti kao što vi to povremeno umete. Pokažite onu zanimljivu, optimističnu I vedru stranu svoje ličnosti.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Previše razmišljate o obavezama – ovo nije radni dan, opustite se i skrenite misli na drugu stranu. Vaši prijatelji imaju planove za izlazak ili provod  – mogli biste da ih saslušate. Susret sa voljenom osobom vam donosi dobro raspoloženje.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA KOKTEL BLUE FROG
Prethodni artikal
KOKTEL BLUE FROG

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.