dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 26.01.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Preuzeli ste previše obaveza i pitanje je da li ćete uspeti da postignete i deo od onoga što ste isplanirali. Uzmite povremeno vremena za odmor i organizaciju daljih obaveza. U emotivnim relacijama se danas mogu javiti posesivnost i ljubomora.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vi ste u promenljivom raspoloženju, reagujete burno, kao da vam se dosta toga skupilo i više ne možete da podnesete da ćutite. Napet odnos sa emotivnim partnerom, neke reči mogu napraviti pravu pometnju u vašoj komunikaciji.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Onaj osećaj da ne uspevate da stignete nešto oko čega se „lomite“ pratiće vas u prvom delu dana. Možete biti opterećeni, ali za to nema potrebe – sve stižete na vreme. Danas možete potrošiti veću sumu novca, zbog čega ćete se kasnije kajati.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

U prepodnevnim satima nećete znati na koju ćete stranu. Neke promene se dešavaju u dogovorima i saradnjama i imate osećaj da vas partneri pritiskaju i opterećuju zahtevima. Slična situacija će biti i u odnosu sa voljenom osobom. Oboma vam je potrebno opuštanje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Lavovi su danas vredni za sve pare. No, pitanje je koliko će ta vaša vrednoća uroditi plodom, obzirom na to da vam neko svojim intervencijama kvari posao. Ovo mogu biti kolege koje su vas „uzele na zub“ ili neko ko se postavlja kao konkurent. U emotivnim odnosima ljubomora.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Osećate veliki pritisak da završite obaveze na vreme i baš ćete se polomiti trudeći se da sve bude savršeno i bez mane. Malo preterujete u stavovima protiv kolega, ali vi ste jednostavno takvi. Osećate intenzivnu strast prema jednoj osobi, ali se ustručavate da inicirate susret.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ispada da su danas svi rešili da vas nerviraju. Dođu tako povremeno dani kada ništa ne ide od ruke, i kada se ama baš sve, namešta da vas dodatno uspori i pokida vam živce. Šta da vam kažem – samo polako i strpljivo, i ovom danu će doći kraj.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nervira vas što morate da promenite svoje planove, jer su se u međuvremenu izdešavale stvari koje vas guraju u drugačijem pravcu. Hajde ne budite na kraj srca i ne pravite od komarca magarca. Povremeno stvarno bespotrebno dramatizujete i preuveličavate stvari.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vi ste u velikoj gužvi jer obavljate poslednje pripreme za jedan projekat. Taman pomislite da ste završili, a pojavi se nešto novo što morate ispraviti ili doraditi. Ne budite na kraj srca, sve ovo nerviranje ćete zaboraviti u zagrljaju voljene osobe, tamo negde u kasnim večernjim satima.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Vi ste napravili odlične planove. Nezgodno je samo što će sve izgleda ostati samo na planovima, a realizacija će biti više nego slaba. No, bar ćete videti koje su osobe na vašoj strani, a koje ne. U odnosu sa emotivnim partnerom ćete zato biti komunikativni i dobro raspoloženi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Možda danas nećete uspeti da završite baš sve ono što ste planirali, ali daleko od toga da ćete biti neraspoloženi. Ipak će vas neke situacije „dići“ i doneti vam nadu da ovo možete završiti u narednim danima. Postoji velika mogućnost za novo, divno poznanstvo!

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Očekuje vas dosta dobro raspoloženje, iako ćete se polomiti oko nekih poslovnih obaveza i završiti ih u poslednjem trenutku. Osećate neverovatan emotivni impuls i intenzitet i bila bi zaista šteta da svu ovu strast ne podelite sa voljenom osobom.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.