dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 26.03.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Odlično uspevate da se organizujete I raspodelite svoje obaveze. Istina je da je u poslovnom segmentu prisutna mala nervoza, ali ovo će biti aktuelno samo tokom prepodnevnih sati. Imate inicijativu I inspiraciju u kontaktu sa suprotnim polom – budite aktivni.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Iako možda to niste očekivali, dan će biti dosta napet I ispunjen događajima. Neko od kolega čak može neki svoj propust pokušati da prebaci na vas. Tek u večernjim satima moći ćete da se opustite, I to najbolje u društvu osobe za koju ste vezani.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Iako ćete zbog nekih situacija u poslovnom segmentu brinuti, na kraju će se ispostaviti da su vaše brige bile bez pravih osnova. Sa emotivnim partnerom samo povremeno ostvarujete onakav odnos kakav biste želeli – veliki usponi I padovi u raspoloženju.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Iako uz više truda nego inače, uspevaćete da se uklopite sa ljudima sa kojima radite. Doduše, povremeno će vas nervirati postupci kolega, ali ćete moći da pređete preko ovoga. U popodnevnim satima je naglašen umor i istrošenost i verovatno će vam najviše prijati da odmorite.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dan odličan da polako privodite kraju poslovne projekte, da ulazite u završnu fazu dogovora. Poslovni saradnici su spremni da vam izađu u susret po nekim pitanjima. Sa suprotnim polom imate odličnu komunikaciju I primećujete da ste u centru pažnje.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dan kada biste trebali da zatvorite jedno poglavlje u poslovnom segmentu I počnete da razmišljate o novim poslovnim obavezama I projektima. Vaši planovi za zajednički provedeno vreme sa voljenom osobom, mogu se izjaloviti zbog  obostranog umora ili previše obaveza.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dobro raspoloženje, prava energija I uglavnom ćete tokom ovog dana uspevati da bez problema obavite sve poslove koje imate. Malo vas opterećuju neke osobe, ali ne želite da im poklanjate previše pažnje. Dan odličan za flertovanje, za dobru komunikaciju sa suprotnim polom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Iako ste vi tokom celog dana dosta nervozni I napeti, trudićete se da se to ne odrazi na vaš učinak I kvalitet kontakta sa poslovnim partnerima I saradnicima. Nervoza dolazi od velikog nezadovoljstva – imate osećaj da se ništa ne odvija po vašim planovima – ni posao, ni emocije.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas uspevate da nađete prave sagovornike – osobe sa kojima možete podeliti svoje ideje I predloge, I koje su spremne da vas saslušaju ili podrže. Sa onima sa kojima ne možete odmah pronaći zajednički jezik – ni ne širite priču. U emotivnom segmentu – strasno veče je pred vama.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Napravite dobar koncept, pripremite se I spremite da obavite bitne poslovne razgovore. Ako vam dogovor sa poslovnim partnerom bude odložen za sutra – nije smak sveta, I sutra će vas po ovom pitanju pratiti sreća. U emotivnom segmentu – neko vas žestoko privlači.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas će vam ići od ruke svakodnevne obaveze, ono u čemu uživate ili kontakti sa ljudima koji vam prijaju I u čijem prisustvu ste uvek raspoloženi. Sve ono što je van ovih okvira – verovatno će vam prilično teško padati. Dan izvrstan za komunikaciju sa suprotnim polom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Mogućnost za tajni dogovor sa poslovnim partnerom ili nekim od bitnijih saradnika. Možete se predstaviti u najboljem svetlu, ali ne dozvolite da vam nervoza pokvari nastup. Prijaće vam uzak češći I zanimljiviji kontakt sa simpatijom.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 05.10.2020.